Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

11-barnsmamman Madeleine Ilmruds nya namnbesked till dottern

13 aug, 2019 
madeleine ilmrud har bestämt namn till elfte barnet
I juni fick Madeleine Ilmrud sitt elfte barn. Nu avslöjar tv-profilen att dottern har fått ett namn.
Annons
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”Brand logo
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”

Tv-profilen och bloggaren Madeleine Ilmrud, 36, känd från Familjen Annorlunda har tagit svenska folket med storm med sin stora familj. Den 5 februari i år meddelade hon tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 40, att de väntade ytterligare tillökning. När de gick ut med beskedet visste de inte om det skulle bli en pojke eller flicka och kallade barnet för ”Mini”.

I slutet av juni kom dottern och blev då parets åttonde barn tillsammans. Madeleine Ilmrud har även tre barn från ett tidigare förhållande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Micke höll sig väldigt lugn hela vägen in till Linköping trots att jag kände att hon var på väg ut. När vi kom fram till BB var jag öppen 10 cm och krystvärkarna kom på en gång”, skrev tv-profilen på Instagram när dottern kom till världen i juni.

”Den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer. Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”.

Annons

Funderat på ett namn länge

Vad dottern ska heta har många undrat och Madeleine Ilmrud har tidigare berättat för Hänt att de inte kan bestämma sig för ett namn.

– Micke har sagt det flera gånger, ”vad ska hon heta egentligen? Vi har ju inget namn!”. De andra gångerna har vi kanske velat mellan två och tre namn. När vi fick Mathilde-Isabelle ville hälften av familjen att hon skulle heta Mathilde och den andra halvan Isabelle. Då blev det Mathilde-Isabelle, sa Madeleine Ilmrud då och fortsatte:

– Nu tycker vi Leonore är fint, vi tycker Livia är fint, Belle är fint, Elise är fint. Vi har många namn, men inget vi bestämt oss för ännu.

Nu skriver hon på sin blogg att bebisen äntligen har fått ett namn.

Kärt barn har många namn, och som hon har många namn våran lilla glädjespridare. Jag var så säker på att det var en liten Leo jag väntade, allt tydde ju på att det var en liten pojke. Och jag har alltid sagt att får jag en pojke så ska han heta Leo. Och pushat verkligen för det namnet”, skriver hon och fortsätter:

Barnen har sagt Livia hela tiden. Sedan Oliver sa det innan hon var född. Jag har gillat Leonore i flera år, och Mathilde heter ju faktiskt det i mellannamn. På sätt så får ju jag en liten ”Leo””.

Dotterns hela namn är Livia-Leonore Julie Ilse Gun.

Tv-profilens andra barn heter Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, WilliamOliver, och Victor.

FOTO: TT/Stefan Jerrevång, Instagram

Annons