Elvabarnsmamman Madeleine Ilmruds erkännande om utseendeförändringen

Madeleine Ilmrud.

Madeleine Ilmrud har valt att göra vissa förändringar i ansiktet. Nu avslöjar elvabarnsmamman detaljer om utseendet efter frågor från följarna.
”Du blir lurad”, skriver hon på Instagram story.
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända
Slå på ljud

Tv-profilen och elvabarnsmamman Madeleine Ilmrud, 38, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i TV4:s Familjen annorlunda. I programmet kunde tv-tittarna följa hur hennes vardag tillsammans med maken Mikael Ilmrund och de elva barnen såg ut och när familjens senaste tillskott, dottern Livia-Leonore, kom till världen förra sommaren.

Nu har den stora familjen på tretton personer slutat att synas i tv-programmet, men mamma Madeleine Ilmrud har fortsatt att uppdatera följarna om sitt och familjens liv och vardag på sociala medier. Hon driver också en stor blogg som hon uppdaterar flitigt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elvabarnsmammans ärliga ord om beslutet för hälsan

Madeleine Ilmrud väljer ofta att vara ärlig inför sina följare och på bloggen om hur hon mår och vad som händer i hennes liv. För en tid sedan berättade hon att hon valt att göra en hälsoförändring efter att hon under en längre tid varit inne i en ohälsosam period enligt henne själv.

– Det här handlar inte bara om mig själv utan om hela min familj skulle jag säga, mina barn framför allt. Jag vill göra en förändring i mitt liv för mina barns skull. För mina barn ska ha en stark och pigg mamma, sa hon då på sin Instagram story.

Hon berättade också om sin tidigare erfarenhet kring träning.

– Jag har pendlat väldigt mycket upp och ner i vikt. Jag har en stor familj och jag vet hur svårt det kan vara att få ihop det där livspusslet.

Madeleine Ilmruds ärliga svar – efter följarnas frågor

Nu väljer Madeleine Ilmrud återigen att vara ärlig inför sina följare – och delar med sig om nya detaljer om sitt utseende.

Det var när hon bad följarna att skicka in olika frågor till henne som hon fick frågan om hur hon håller sig ”så snygg”.

Hahaha det kallas FILTER! Du blir lurad. Är inte snyggare än någon annan. Så här ser jag ut utan filters”, svarar hon på Instagram story och på bilden hon lagt upp visar hon en bild på sig själv där hon själv pekar ut detaljer i sitt ansikte där hon har skrivit ”rynkor” och ”ringar under ögonen”.

FOTO: Instagram/Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – beslutet om SVT:s Morgonstudion

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso avbryter tv-inspelningen – Pernilla Wahlgren i tårar

FRÅN FÖRSTASIDAN