TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Madeleine Ilmrud börjar med Viktväktarna för barnens skull

08 dec, 2020 
Madeleine Ilmrud
Tv-mamman Madeleine Ilmrud månar verkligen om sin stora familj.
Till och med så mycket att 11-barnsmamman är beredd att göra en livsförändring.
– Jag vill göra en förändring i mitt liv för mina barns skull, säger hon på sin Instagram story.
Annons
Allt om Madeleine IlmrudBrand logo
Allt om Madeleine Ilmrud

Tv-profilen Madeleine Ilmrud blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i TV4:s Familjen annorlunda. Tv-tittarna kunde följa i programmet hur hennes vardag tillsammans med maken Mikael Ilmrund och de elva barnen såg ut och när familjens senaste tillskott, dottern Livia-Leonore, kom till världen förra sommaren.

Men efter att den stora familjen på tretton personen slutat att synas i tv-programmet har Madeleine istället uppdaterat följarna på sociala medier. Idag driver hon en stor blogg och uppdaterar även flitigt om familjens liv på Instagram.

Madeleine Ilmrud väljer ofta att vara ärlig inför sina följare och på bloggen har hon tidigare berättat att hon drabbats av cellförändringar och behövde opereras. Det kom att bli en kämpig tid då operationen sköts upp flertal gånger, men i slutet av februari i år var det dags för operation. Efter ingreppet har tv-profilen varit öppen med hur jobbigt hon tyckte att det faktiskt var.

Annons

Idag är Madeleine Ilmrud återhämtad och mår bra.

Madeleine Ilmruds ord om förändringen för barnen

På sin Instagram story väljer Madeleine Ilmrud nu återigen att vara ärlig inför sina följare och delar med sig av en insikt – nämligen hennes nya hälsosamma livsstil.

Hon avslöjar att hon under en längre period inte haft någon hälsosam livsstil och berättar att hon insåg att hon ville göra en förändring.

– Det här handlar inte bara om mig själv utan om hela min familj skulle jag säga, mina barn framför allt. Jag vill göra en förändring i mitt liv för mina barns skull. För mina barn ska ha en stark och pigg mamma, säger hon på sin Instagram story.

Svårigheten att få ihop livspusslet

Hon berättar att hon nu tagit beslutet att börja använda en välkänd tjänst som erbjuder produkter och tjänster som ska underlätta viktminskning och ett hälsosammare liv.

Hon berättar också om sin tidigare erfarenhet kring träning.

Annons

– Jag har pendlat väldigt mycket upp och ner i vikt. Jag har en stor familj och jag vet hur svårt det kan vara att få ihop det där livspusslet, säger hon för sina följare och berättar vidare att hon är både peppad och sugen på att starta sin livsförändring.

I ett inlägg på Instagram berättar hon mer:

”Jag ska skaffa mig en mera hälsosam livsstil! Jag har länge tänkt att jag vill göra en förändring, men varje gång jag påbörjat det så har jag trillat tillbaka i gamla vanor och misslyckats. Jag vet ju att jag har det i mig, jag kan om jag vill men just nu har jag ingen karaktär alls och kände att jag behövde hjälp med att hitta balansen i livet”, skriver hon i inlägget.

FOTO: Instagram/Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Annons