Madeleine Ilmrud om livsändringen i familjen – efter sonens beslut

Madeleine Ilmruds son Oliver ska flytta.

Instagram

Madeleine Ilrmuds son Oliver Blomdahl ska flytta från Motala till Norrköping.
”Lite läskigt tycker mamma, skriver hon.


Det var i realityprogrammet Familjen annorlunda som Madeleine Ilmrud och maken Mikael Ilmrud blev kända ansikten för det svenska folket. Förra året fick det sitt åttonde barn tillsammans. Madeleine Ilmrud har sedan ett tidigare förhållande också tre barn, vilket gör att hon kallas för 11-barnsmamman.

Tuffa tiden

I dag livnär hon sig på sociala medier och bloggande, och hon delar med sig av sitt liv till sina följare (över 83 000 på Instagram). Den senaste tiden har hon bland annat skrivit om sin dotter Tuva-Li som plötsligt insjuknade under en skoldag.

LÄS MER: Madeleine Ilmruds rädsla inför beskedet för barnen

”Hon var helt okontaktbar och hennes ögon började skaka, som spasmer och sen rulla upp”, skrev Madeleine på sin blogg där hon berättade om den dramatiska händelsen och tankarna kring den.

Hon har också skrivit en del om dottern Mathilde som efter mycket om och men fått experthjälp för att kunna äta ordentligt. Det var dock en lång kamp för familjen, men till sist fick de ett glädjebesked!

”Känner en obeskrivlig lättnad. Vi pratade länge över telefon och nu ska Mathilde få träffa ett mat-team från barnmottagningen i Linköping. Igår var vi och lämnade en massa blodprov, och våran tjej var så himla modig. Efteråt fick hon köpa en docka som hon önskat sig, Merida från filmen Modig. Det passade verkligen”, skrev Madeleine Ilmrud i ett inägg på Instagram då.

Sonens flytt

Nu berättar hon om en förändring för familjen. Hennes son Oliver Blomdahl ska nämligen flytta från Motala till Norrköping. Anledningen är att han ska spela fotboll i division 3-laget IK Sleipner.

”Mitt stora hjärta Oliver ska flytta från stan, närmare bestämt till Norrköping. Där ska han spela fotboll och följa sina drömmar. Det blev klart för några dagar sedan, så himla roligt! (och lite läskigt tycker mamma). I mellandagarna går flyttlasset”, skriver Madeleine Ilmrud på Instagram.

Hon berättar också att Oliver Blomdahls bröder och systrar ser fram emot det hela.

Syskonen pratar redan om hur coolt det ska bli att få hälsa på storebror. Mathilde tycker dock att det är mera rimligt att vi skulle flytta med, allt annat är orättvist”.

Bild: Instagram

Läs också: Madeleine Ilmruds stora lycka – dottern får hjälp av expertteam

Läs också: Madeleine Ilmruds stora oro för dottern - efter sjukdomsbeskedet