LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Höggravida 11-barnsmamman Madeleine Ilmrud visar upp bebismagen

25 jul, 2022 
André Färnsveden
Familjen Ilmrud sitter samlad.
Madeleine Ilmrud är bara veckor ifrån förlossningen. Nyligen avslöjade hon att det tolfte barnet blir en son. Nu visar hon även upp gravidmagen.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

I TV4:s realityprogram Familjen Annorlunda får tittarna följa familjer där barnkonstellationen skiljer sig en del från normen. De medverkande har nämligen fler barn än snittfamiljen och visar upp sina vardagsliv.

Ett av paren som medverkat i serien är Madeleine Ilmrud, 40, som tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 43, hade hela åtta barn när de var med i serien 2009. Men mycket har hänt sedan deras tid i tv-rutan. De har nämligen fått ytterligare tre barn och ska snart även få ett tolfte barn!

Men vägen till det tolfte barnet har dock inte varit lätt för Madeleine och familjen. Hon råkade nämligen ut för ett missfall i fjol vilket hon öppet berättade om på sin blogg.

Madeleine Ilmrud avslöjar könet på det tolfte barnet

Madeleine har delat med sig av sin resa genom sina sociala medier. Nyligen avslöjade hon könet på det tolfte barnet och visade upp de sina barns reaktioner på nyheten om att de skulle få en lillebror.

Annons

”Vi älskar dig redan och längtar efter att få hålla dig i våran armar. Barnen fick gissa innan vi avslöjade om det var en lillasyster eller lillebror. Blå macarones för pojke och rosa macarones för tjej. Sen lottade vi fram vem som till slut skulle få dela tårtan. Barnens ansiktsuttryck gör mig tårögd och mitt hjärta fylls av kärlek.”

Vidare förklarar hon att hon nu har kommit över sina tveksamheter till om det skulle bli ett till barn och istället visar uppskattning till den lyckan hon får dela med familjen.

”Om jag någonsin tvivlat på att vi skulle bli en till i familjen så är alla de känslorna som bortblåsta nu. Mina älskade barn, det är dom som fyller mitt liv med mening och alltid gör mig till en bättre människa”, skriver hon under videon.

Madeleine Ilmrud visar upp bebismagen

Nu har Madeleine kommit med ännu en uppdatering om det kommande barnet. I en händelse på Instagram visar hon upp sin gravida mage – bara veckor innan förlossningen. Hon sitter stranden Soch håller ena handen på sin gravida mage.

”Kom ut snart kompis så får vi pussa på dig. Längtar ihjäl mig!”, skriver hon på sin Instagram.

Madeleine Ilmrud visar upp bebismagen.
Madeleine Ilmrud visar upp bebismagen.

Om allt går som det ska, kan familjen Ilmrud snart välkomna barn nummer tolv till familjen!

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Instagram

Annons