11-barnsmamman Madeleine Ilmrud avslöjar könet på bebisen

11-barnsmamman Madeleine Ilmrud avslöjar könet på bebisen

Familjen annorlunda-profilerna Madeleine och Mikael Ilmrud väntar sitt tolfte barn.
Nu avslöjar de könet på barnet som snart kommer till världen!
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”
0:40

Efter reklamen: Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”

(0:40)

Slå på ljud

Madeleine, 39, och Mikael Ilmrud, 43, blev kända för svenska folket under sin medverkan i Familjen annorlunda. I det folkkära programmet fick tittarna följa familjer med väldigt många barn.

Madeleine och Mikael var med under säsongen 2009 och hade vid tillfället åtta barn. Men det tog inte stopp där. Sedan dess har paret fått ytterligare tre barn och väntar nu ännu ett som alltså kommer att bli deras tolfte barn.

Den tuffa vägen till det tolfte barnet

Men vägen till det tolfte barnet var allt annat än enkel för familjen. I fjol fick Madeleine missfall – något hon beskriver som något av det värsta hon någonsin upplevt.

Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt”, skrev hon på sin blogg i samband med händelsen.

Men paret gav inte upp för detta. En tid senare kom hon med det glädjande beskedet att de nu var gravida och väntade på ytterligare utökning i familjen.

Nu avslöjar 11-barnsmamman Madeleine könet på barnet

Och nu dröjer det inte länge tills de får välkomna sitt lilla mirakel till världen. Under dagen skrev hon på Instagram att det handlar om veckor eller kanske till och med dagar innan det är dags.

Idag kunde hon även avslöja det som hon hållit lite på att berätta – nämligen barnets kön. Sanningen är hennes barn inte ens visste vilket kön det var, utan de fick reda på det under helgen. Beskedet fick de genom en tårta vars innehåll visade blå färg, vilket indikerade på att de väntar på en lillebror.

Hon publicerade en video för sina följare på sin Instagram där man ser barnen förväntansfullt se sin pappa skära upp tårtan.

”Vi älskar dig redan oh längtar efter att få hålla dig i våran armar. Barnen fick gissa innan vi avslöjade om det var en lillasyster eller lillebror. Blå macarones för pojke och rosa macarones för tjej. Sen lottade vi fram vem som till slut skulle få dela tårtan. Barnens ansiktsuttryck gör mig tårögd och mitt hjärta fylls av kärlek. Om jag någonsin tvivlat på att vi skulle bli en till i familjen så är alla de känslorna som bortblåsta nu. Mina älskade barn, det är dom som fyller mitt liv med mening och alltid gör mig till en bättre människa”, skriver hon under videon.

Så fantastiskt!

FOTO: TT/JERREVÅNG STEFAN/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN