Madeleine Ilmruds nya familjelycka bara veckor efter gravidavslöjandet

Madeleine Ilmrud

Familjelyckan fortsätter sprudla hos familjen Ilmrud.
För bara ett par veckor sedan meddelade mamma Madeleine att familjen nu växer ytterligare.
Igår bubblade lyckan ännu en gång hemma hos Familjen annorlunda-profilen.

Madeleine Ilmrud, 39 och maken Mikael Ilmrud medverkade i det folkkära programmet Familjen annorlunda år 2009 och blev genast omtyckta av svenska folket. Tittarna fick då följa med i parets vardag med åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Nu, 13 år senare, har familjen utökats ytterligare med tre barn, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia. Och trots att de inte längre finns i tv-rutans rampljus följer vi gärna den stora familjens annorlunda vardag.

Gravidlycka hos familjen Ilmrud – efter sorgliga beskedet

I september förra året berättade Madeleine på sin blogg den tråkiga nyheten att paret förlorat ett barn, något som hon beskriver som en smärta hon aldrig tidigare upplevt.

Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.”

Efter den tuffa hösten då de förlorade ett barn kunde Madeleine äntligen meddela att de nu väntar barn igen! På sin Instagram framför hon det glädjande beskedet att de i sommar väntar en nykomling i familjen för sina följare.

Hon har tidigare nämnt sin oro över hur hennes och Mickes relation ska påverkas av ytterligare ett barn då ensamtid inte är något som hör till vanligheten.

Däremot måste vi bli bättre på att kanske göra saker själva ibland, på tu man hand jag och Micke. Det behöver inte vara några stora saker, kanske bara en middag ute. En promenad. Bara något för oss själva. Vi är ganska dåliga på det, eller rättare sagt urusla”, skriver hon.

Men Madeleine Ilmrud poängterar samtidigt hur mycket hela familjen nu längtar efter ett småsyskon.

Madeleine Ilmruds familjelycka

Det var nämligen ingen vanlig dag för familjen igår. Dottern Mathilde-Isabelle fyllde nämligen en hel hand igår, fem fingrar gammal. På Madeleines blogg visar hon upp hur det firades med ballonger, bullar och besök av morföräldrarna.

Den nyblivna femåringen syns blåsa ut ett blått ljus format som en femma hemma i sängen. Hennes följare kommenterade med varma grattishälsningar till dottern.

”Födelsedagen var enligt Mathilde den absolut bästa dagen någonsin”, skriver Madeleine Ilmrud.

Stort grattis Mathilde-Isabelle!

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN