Så kommer Bianca Ingrossos enorma lyxvåning se ut – totalrenoverar

Bianca Ingrosso

Det är nog ingen som har missat att Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen köpt en ny lyxlägenhet!
Nu berättar Bianca om renoveringsplanerna i det nya boendet.
16:50

Efter reklamen: Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(16:50)

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har varit ett par sedan Bianca var 19 år gammal och under den tiden har det hunnit hända mycket.

Under dessa åtta år har de nämligen varit både både sambos och särbos, och de har till och med testat på livet med distansförhållande när Phillipe pluggade i London.

Men nu är de båda i Stockholm och redo för att stadga sig. I slutet av förra året meddelade de nämligen att de köpt en lägenhet ihop.

Bianca och Phillipe Cohens nya lyxlägenhet

Den senaste tiden har Bianca och Phillipe bott ihop i Biancas lägenhet på Östermalm. Men både Bianca och Phillipe är eniga om att det är lite för litet för dem.

Carina om skilsmässan – nu berättar hon: ”Fruktansvärt”

Phillipe får nämligen inte plats med sina kläder, och att paret idag har tre hundar tillsammans gör det inte lättare. I slutet av förra året tog de därför beslutet att köpa något nytt och större ihop.

På Biancas Youtube-kanal har följarna kunnat se att hon har gått på en hel del visningar, och tillslut hittade hon rätt! På Instagram berättade hon om den stora lyckan.

”I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om”, skrev hon då och fortsatte:

”Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där. Känslan jag får i den här lägenheten är en känsla jag aldrig känt förut. Det är så varmt, mysigt och älskvärt hem redan.”

I en video på Youtube gav hon sedan följarna mer detaljer om den nya drömlägenheten.

– I måndags så köpte jag en lägenhet. Jag köpte min absoluta drömlägenhet. Det är inträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket, för att den är redan helt otrolig i sig, sa hon då och fortsatte:

– Det här är den perfekta planlösningen, det är jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt, jättestora fönster, en enorm lägenhet. Så jag bara kände, det är här jag vill bo.

Bianca Ingrosso totalrenoverar nya lyxvåningen – så kommer den att se ut

Men trots att Bianca älskar lägenheten som den är nu vill hon ändå göra några ändringar. I en ny video på Youtube berättar hon om de stora planerna för lägenheten.

– Jag ska sätta mig och verkligen strukturera upp vår lägenhet. Hur ska köket vara exakt, för jag har för mycket olika stilar. Och sovrummet och så vidare. Jag kommer att renovera mycket mer än jag trodde från början, men det är bara för att jag är så peppad, säger hon exalterat och fortsätter:

– Vi ska ha möte med vår arkitekt och projektledare på torsdag så nu måste vi komma med lite mer enad front. Så det är superspännande.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!