LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Madeleine Ilmrud vädjar om hjälp – efter sonens sjukdomskamp

19 dec, 2022 
Madeleine Ilmrud
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud har haft en tuff tid med barnen på grund av sjukdomar.
Nu vädjar hon till vården efter en rad händelser.
”Tjata oss till hjälp”, skriver influencern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Det var i programmet Familjen annorlunda som Madeleine Ilmrud med familj slog igenom på stort. Hon är idag mamma till tolv barn och arbetar med sociala medier. Över 100 000 följare följer familjens liv på Instagram. Senaste tillskottet i familjen är sonen Amadeus som fått en tuff start i livet.

Lillebrodern har nämligen tampats med olika sjukdomar under en längre tid och Madeleine väljer nu att öppenhjärtigt berätta om den tuffa situation de befinner sig i.

Madeleine Ilmrud vädjar till vården: ”Men ändå har vi inte fått hjälp”

Madeleine väljer att lätta på hjärtat och berätta att de inte får tillräcklig hjälp – trots en rad allvarliga händelser med sonen.

”Sedan slutet av november har Amadeus varit sjuk. Vi har varit på vårdcentralen, jouren och barnakuten.”, skriver Madeleine Ilmrud på Instagram-story.

Annons

Hon fortsätter:

”Amadeus har haft hög feber. Sedan har den kommit och gått. När man trodde att det var bättre så blev det sämre. Vi har lämnat provet och Crp har varit förhöjt och man har även hittat bakterier i urinen flera gånger. Men ändå har vi inte fått hjälp.”

Hon berättar vidare att man inte vill utreda detta på barnmottagningen.

”Läkaren på vårdcentralen skrev en remiss och vi åkte in akut. Väl på plats så utredde man inte all dessa bakterier eller anledningen att vi var där. Fick förklara flera gånger varför vi var där. Det slutade med att vi åkte hem...”

Madeleines yngsta barn Amadeus som föddes tidigare i år i september.

Madeleine Ilmrud tillsammans med 9 av sina barn.
Madeleine Ilmrud tillsammans med 9 av sina barn.

Nästa bakslag för familjen – dottern akut till sjukhus: ”Tjata oss till hjälp”

Men det är inte bara Amadeus som tampats med svårigheter, även syskonen har under den senaste tiden drabbats av sjukdomar.

Annons

Nyligen behövde Madeleine åka in till akuten med dotter Engla-Freja och hon skriver att de fick ”tjata” om att få hjälp.

”Senast igår var vi på akuten med Engla-Freja. I Motala finns det ingen barnläkare efter klockan 17, så söker man akut med barn efter detta klockslag så får man åka vidare 5 mil till Linköping”, skriver Ilmrud följt av:

”Finns ju såklart en anledning till det. Men ibland så kan man undra om de inte vore bättre om de kunde göra en första bedömning på plats för att eventuellt skicka vidare patienter i onödan. Och ibland undrar man om de inte har någon slags ”fingertoppskänsla” på akuten. Dumt ordval kanske, men vi förstår vad jag menar. Man kanske får göra en individuell bedömning och inte bara stirra sig blind på åldern på patienten. Så, igår fick vi tjata oss till hjälp. Ska det behöva vara så? Att man måste stå på sig för att få hjälp?”

Hänt har sökt Madeleine Ilmrud.

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

FOTO: INSTAGRAM

Annons