ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Madeleine Ilmrud till akuten med sonen Amadeus

09 dec, 2022 
AvJulia Riddertorp
Madeline Ilmrud med sonen Amadeus och maken Mikael.
Makarna Madeleine och Mikael Ilmrud är en familj med 12 barn och det senaste tillskottet var Amadeus.
Nu berättar Madeleine om ett besök på akuten med den tre månader gamla sonen.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Sedan makarnas medverkan i Familjen Annorlunda har Madeleine, 39, och Mikael Ilmrud, 43, haft en hel del för sig.

Inte nog med att paret hade 8 barn medan de medverkade i programmet så har familjen nu gått upp till 12 barn och det senaste tillskottet var Amadeus!

Men det har inte bara varit frid och fröjd för familjen med deras senaste son Amadeus.

Madeleine Ilmrud om sonens sjukdomsbesked: ”Kolik kan verkligen vara tufft”

På Madeleines blogg delar hon med sig av livet som 12-barns mamma och vad det kan innebära och med jämna mellanrum kommer sonen Amadeus på tal och hans kolik, något som varit tufft:

”Kolik kan verkligen vara tufft. Om man inte varit med om det så är det nog svårt att förstå. När ens lilla bebis bara skriker och skriker och skriker, skriver Madeleine på sin blogg.

Annons

Hon berättade även under gårdagen om sonens feber som kommit och gått och att de lämnade ett urinprov för att utreda vad det kunde beror på:

”Så var det ju det där med febern som Amadeus haft. Jag skrev ju sist att den hade sjunkit, men det skulle jag ju inte gjort för på natten sen gick den upp igen. Sen har den kommit och gått några gånger. Vi tog ett nytt urinprov på honom men fick inte lämna in det på grund av att det inte fanns någon personal på labb, så nu ska vi ta ytterligare ett och pricka in rätt tider så inget kan gå fel. Blev nog lite dålig kommunikation, men nu så har vi koll på läget” , skrev Madeleine under gårdagen.

Madeleine berättade tidigare då för Hänt att familjen samt Amadeus mådde bra trots hans feber:

”Vi mår trots allt bra, men såklart det är jobbigt när dom små blir sjuka vi hoppas det vänder snart, berättade Madeleine tidigare i veckan i ett exklusivt meddelande till Hänt.

Madeleines sonen förd till sjukhus akut

Efter att Madeleine hade lämnat in urinproverna kom det dystra beskedet för familjen och sonen.

Sonen Amadeus.
Madeleines son Amadeus på väg till akuten.

På Madeleines Instagram story delar hon med sig av händelsen:

”Han har ju inte feber längre och känns mycket piggare. Men såklart måste man undersöka varför hans prover ser ut som det gör”, skriver hon och fortsätter:

”Håll tummarna för att vi snabbt är hemma igen.

Vi på Hänt hoppas att allt går bra!

Hänt har sökt Madeleine Ilmrud utan gensvar.

FOTO: INSTAGRAM

Annons