LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud talar ut om kampen i äktenskapet

20 okt, 2023 
Madeleine Ilmrud
Madeleine Ilmrud är mamma till tolv barn.
Nu berättar hon hur den intensiva vardagen påverkar relationen med maken Mikael.
”Det är så lätt att tappa bort varandra i vardagen”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”Brand logo
Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”

Madeleine Ilmrud, 40, blev ett känt namn för de svenska hushållen när hon var en av deltagarna i TV4:s realityprogram Familjen Annorlunda.

I programmet fick vi följa den stora familjen som blivit ännu fler under de senaste åren. Idag är Madeleine nämligen mamma till tolv barn. Det var under hösten 2022 som familjens senaste tillskott anlände.

Madeleine Ilmrud om relationen med maken: ”Lätt att tappa bort varandra”

Madeleine och hennes make Mikael Ilmrud har nu ständigt fullt upp hemma i Motala. I ett nytt inlägg på Instagram uttrycker nu Madeleine sina känslor över hur lätt det är att tappa bort varandra i vardagen.

Att kärleken är stor mellan makarna råder inga tvivel kring och paret har även hittat nyckeln till att få det att fungera skriver hon.

Annons

”Så tacksam för tvåsamheten, och för att vi är vi. Det är så lätt att tappa bort varandra i vardagen, med jobb barn och annat som som ska funka. (Igenkänning?) De små sakerna blir viktiga och i slutändan de som ändå betyder allra mest”, skriver Madeleine och fortsätter:

”Ett skratt, en kram eller att bara få vakna upp varje morgon bredvid den man älskar. Läste faktiskt något tänkvärt häromdagen - Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början. Tur att jag hittade rätt bonde”.

Tuffa sjukdomstiden för familjen – orden om kampen mot vården

Det är ständigt fullt upp hemma hos familjen Ilmrud. Familjens senaste tillskott Amadeus fick en tuff start i livet

Annons

Lillebrodern tampades med en rad olika sjukdomar under en längre tid och Madeleine valde i mars att öppenhjärtigt berätta om den tuffa situation de befann sig i.

”Amadeus har haft hög feber. Sedan har den kommit och gått. När man trodde att det var bättre så blev det sämre. Vi har lämnat provet och Crp har varit förhöjt och man har även hittat bakterier i urinen flera gånger. Men ändå har vi inte fått hjälp”, skrev hon då på sociala medier.

FOTO: TT/Instagram

Annons