LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om lyxen i Farmen – produktionen tvättar åt storbonden

26 feb, 2024 
Det är mycket som man inte får se i Farmen – som till exempel att produktionen skickar in rena lakan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Jennifer ValenciaBrand logo
Röda mattan med Farmen-Jennifer Valencia

Efter en otroligt rafflande kamp i Tinget mellan Levin Larsson, 33, och Jennifer Valencia, 32, blev det till slut Jennifer som tvingades ta sitt pick och pack och lämna Farmen.

Men som vanligt hade hon en sista uppgift; att utse den här veckans storbonde.

Det var ganska uppenbart att storbondeskapet stod mellan Fredrik Trygg, 35, och Tim Mäklin, 31. I kvällens avsnitt visar det sig att det blev Fredrik som fick äran att flytta in i Storbondestugan.

Men att vara storbonde innebär också en del ansvar. Det är Fredrik som ska ansvara för att alla uppdragen blir gjorda.

Farmen-Fredrik ville skippa ett uppdrag – därför ångrade han sig

Ett av veckans uppdrag går ut på att tvätta lakan, men storbonden Fredrik försökte då ta en genväg.

Annons

– Min tanke med tvätten där var ju att jag hade ju tänkt att man skulle ta de rena vi fick av Wincent och sen låtsas att det är dem vi tvättat och ge tillbaka för att slippa det uppdraget, säger Fredrik till Hänt.

Men eftersom Fredrik ändå skulle bo i Storbondestugan insåg han att han ändå inte berörs av uppdraget.

– Men som sagt, då när jag insåg att jag inte kommer vara med och tvätta så kommer jag inte behöva göra det ändå. Så då ville jag bara att vi skulle köra det uppdraget också då så att de fick svettas lite extra liksom.

Lyxiga avslöjandet om lakanen på Farmen

Det är ju nämligen så att storbonden inte behöver tvätta sina lakan! Varje gång det blir en ny storbonde får de nämligen helt nytvättade och väldoftande lakan av produktionen.

– Dom är ju nya varje vecka. Jag vill inte att massa sektmedlemmar ska komma och ta på mina lakan där inne, då måste jag ju kemtvätta istället och det kommer ju vara svårt att hitta en kemtvätt ute i skogen, förklarar Fredrik.

Annons

Men hur är det egentligen att inte kunna ha nytvättade lakan?

– Nej men asså det är ju äckligt såklart. Allting där är ju äckligt, liksom man är ju äcklig. Och man ska springa runt där och försöka tvätta sig och herregud. Men alltså, jag är bekväm av mig. Varje gång jag tvättade så hade jag alla kläder på mig som jag hade haft för dagen. Så jag fick köra en 2-in-1, ett skönt dopp och så fick man rena kläder på köpet, säger Fredrik och tillägger i sann Farmen-Fredrik-anda:

– Hellre det än att gå ner bara för att tvätta. Man ska alltid hitta en genväg, då blir livet roligare.

FARMEN 2024
FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons