LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Jennifer bemöter tittarnas starka kritik: ”De måste hata någon”

25 feb, 2024 
I veckans Farmen blev det deltagaren Jennifer Valencia som fick lämna. Nu svarar Jennifer på kritiken som riktats mot henne efter händelsen i tinget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”Brand logo
Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”

Det blev ett känslosamt avslut på veckans Farmen när deltagaren Jennifer Valencia, 31, fick lämna efter att ha blivit utslagen av motståndaren Levin Larsson.

Mot slutet av avsnittet blir Jennifer tårögd då hon talar till de resterande deltagarna som sitter uppe på läktaren. Levin försöker då sträcka ut en arm till henne som snabbt blir nedslagen.

– Rör mig inte!, utbrister Jennifer.

Tittarnas kritik mot Jennifer efter tinget: ”Visade sitt rätta jag”

Jennifers reaktion efter förlusten har fått stor kritik från tittarna. På Hänts egna Facebook-sida har det trillat in en hel del kommentarer från upprörda tittare som reagerat.

”Tror att hon visade sitt rätta jag efter förlusten idag, en arg och hämndlysten tjej som inte kan förstå att allt inte går hennes väg. Vill inte vara elak så förlåt men det var inte en dag för tidigt att hon åkte ut.”, skriver en tittare.

Annons

”Men hur dålig förlorare får man va?? Sparkade på Levins rännor, så skönt att hon åkte ut, hej då.”, skriver en annan.

”Levin visade respekt mot Jennifer fast hon betedde sig illa, även mot Tim och Fredrik.”, tycker en tredje.

”Förstår inte att Anna Brolin sa till Jennifer att uppföra sig. Dåligt av TV4.”, anser en fjärde tittare.

Farmen-Jennifer svarar på kritiken: ”Vill inte bli tröstad”

När Hänt når Jennifer ger hon sin syn på situationen.

Hur tänker du idag när du ser programmet i efterhand?

– När jag kollade på avsnittet så grät jag för att jag såg mina grabbar bli ledsna och jag var väldigt arg för jag vet ju vad som sagts bakom kameran och vad Levin sa om en viss deltagare han spelade med. Jag är en dålig förlorare och jag vill inte bli tröstad av den personen som vann över mig.

Hur ställer du dig till kritiken från tittarna?

– Jag struntar fullständigt i vad tittarna tycker om mig, de måste ju hata någon och jag ställer gärna upp på den! Jag var inte med i programmet för deras skull eller för att bli älskad. Jag var med för upplevelsen och för mig själv.

FOTO: TV4Play

Annons