Luma Alalawis oro efter händelsen med barnen i Unga mammor

Luma Alalawis oro efter händelsen med barnen i Unga mammor på TV3.
I Unga mammor på TV3 råkar Luma Alalawi låsa inne både sina barn och bilnycklarna i bilen. Situationen blir minst sagt kaotisk.
Annons

I dagens avsnitt av Unga mammor på TV3 och Viafree råkar trebarnsmamman Luma Alalawi, 22, från Södra Sandby ut för en minst sagt oväntad situation. Efter ett besök på den lokala pizzerian med barnen råkar hon av misstag låsa in både barnen och bilnycklarna i bilen. Billarmet börjar tjuta och Luma Alalawi blir mer och mer stressad över situationen.

– Alla bara tittar och det var så skämmigt och jag kunde inte få nycklarna. Alltså det var katastrof och det var så pinsamt, säger Luma i Unga mammor.

Annons

När Luma Alalawi inser vad som har hänt utbrister hon genast: ”Oh my god! Lägg av…”. Efter det börjar hon desperat försöka be sin son att öppna bilen inifrån för att släppa in henne. Samtidigt ringer hon sin man för att få råd om hur hon ska lösa situationen.

Annons

– De har låst inne sig och jag är utelåst. Vad ska jag göra? frågar hon sin man i telefonen.

”Inte roligt någonstans”

Paniktankarna smyger sig på och Luma börjar tänka på scenarion på hur allt skulle kunna sluta.

– Jag vet inte vad jag ska göra och blir typ stel. Tänk om de bara kör iväg bilen och bara ”Hej då mamma, vi ska till Leos lekland”, säger Luma Alalawi.

Till sist lyckas sonen låsa upp bilen och Luma har återigen kontrollen. Barnen skrattar glatt när hon öppnar dörren.

– Det är inte roligt någonstans. Nej, absolut inte. Tänk om vi hade varit i Malmö eller något och så hade larmet gått och alla bara tittar och stirrar. Åh, herregud det hade varit så skämmigt, säger Luma och konstaterar:

Annons

– Jag tror jag lärde mig en läxa att aldrig lämna nycklarna i bilen igen.

FOTO: Viafree/Johnny Wollin, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…