Ludvig Andersson om relationen till William idag – efter sveket i Robinson

Ludvig Andersson & William Seth Wenzel
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Robinson hugger William Seth Wenzel Ludvig Andersson i ryggen när han röstar på honom i ö-rådet. Nu berättar de för Hänt hur relationen ser ut idag efter det stora sveket.

I kvällens avsnitt av Robinson är det återigen dags för ö-råd och efter att programledaren Anders Öfvergård har läst alla lappar står det klart att det är Ludvig Andersson som tvingas lämna.

– Det är tråkigt men jag är inte besviken. Det är ett spel och man har väl kommit ganska långt ändå. Jag har haft en fantastisk tid här så jag är rätt nöjd. Det är väl snarare att jag tycker det är synd att jag missar massa roligheter framöver här inne, säger Ludvig när han fått beskedet.

Men trots att Ludvig säger att han inte känner sig besviken är det tydligt att han känner sig sviken av William Seth Wenzel.

Nu berättar han hur relationen till William ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Williams ord efter sveket mot Ludvig

Under programmets gång har Ludvig och William blivit väldigt nära varandra, och Ludvig var därför säker på att William inte skulle rösta på honom i ö-rådet. Han kände sig därför väldigt sviken när han fick reda på att så inte var fallet och gav därmed blodshämnden till William innan han lämnade tävlingen. William skrattade som svar och sa sedan att han förstod att han valde som han gjorde.

LÄS MER: Robinson-William visar upp pojkvännen Pontus

– Det var väl lite väntat. Jag högg ändå en kniv i hans rygg och jag först att det skulle bli såhär, säger han innan han fortsätter förklara sig:

– Jag har ju varit i kontakt med båda pakterna och pratat åt båda hållen och någonstans måste man väl ta ett beslut var man väljer att ställa sig. Och det här blev ö-rådet där jag var tvungen att göra det.

Så är relationen mellan Ludvig och William idag

Innan Ludvig tvingas säga hejdå till alla väljer han att först säga några väl valda ord till gruppen.

– Shit alltså vilka äventyr. Det har varit helt fantastiskt att lära känna er allihopa och jag hoppas att jag får träffa er igen. Och blir det inte i Robinson så hoppas jag att det blir där hemma, säger han.

Och så verkar det ha blivit. På Instagram har man nämligen kunnat se Ludvig spendera en hel del tid med flera deltagare från årets säsong, och om det är någon han har blivit extra nära så är det just William. I ett meddelande till Hänt berättar han hur relationen till William ser ut idag efter det stora sveket.

”Fantastiskt bra! Han är en av de få från Robinson jag verkligen kan kalla för min vän.”

Och även William kan intyga att relationen är bra.

”Den är jättebra! Verkligen en riktig vän nu efter Robinson!”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Elias Akyol om romansryktet mellan honom och Tova-Sophia i Robinson

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska efter Andreas Alseryds ord i Robinson

Senaste nytt