Lovisa Worges utseendeförändring – så såg hon ut innan skönhetsingreppen

12 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Lovisa Worge i Imperiet Bianca
Det har länge spekulerats kring huruvida Lovisa Worge har gjort något skönhetsingrepp.
I Imperiet Bianca berättar hon vilka ingrepp hon har gjort.
Så här såg hon ut innan ingreppen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”

Lovisa Worge, 26, slog igenom stort när hon för några år sedan började sin karriär som assistent till entreprenören och superinfluencern Bianca Ingrosso, 28.

Och det var minst sagt startskottet för Lovisa och hennes karriär. I dag äger hon tillsammans med Bianca smyckesföretaget ANI och på Instagram ökar hennes följare lavinartat.

Lovisa Worge erkänner skönhetsingreppen

Länge har Biancas och Lovisas följare spekulerar i huruvida Lovisa har gjort något skönhetsingrepp då hennes utseende har förändrat en hel del genom åren.

Det är i Bianca Ingrossos nya tv-satsning Imperiet Bianca som under våren sändes på Kanal 5 och discovery+ som Lovisa berättar om sin syn på branschen och även avslöjar vilka ingrepp hon har gjort.

– Jag har gjort mina läppar och min näsa, men min näsa var ju verkligen ett komplex. Jag har ju fått höra det när jag växte upp av någon gammal pojkvän så då satte det sig. Men jag kan ibland tycka att jag ser tråkigare ut nu än vad jag gjorde innan för nu ser jag ju ut som alla andra, säger Lovisa i Imperiet Bianca.

Annons

Hur såg då Lovisa ut innan hon började jobba som Biancas assistent? Jo, nämligen så här!

Lovisa Worge om sitt utseende före skönhetsingreppen

Men redan när Lovisa började arbeta som assistent till Bianca fick hon höra kommentarer om hur hon skulle förändras när hon gav sig in i branschen.

När jag flyttade upp till Stockholm sa en fotograf till mig ”du kommer fuckas upp helt, du kommer att få en ätstörning, du kommer att vilja ändra hela ditt utseende och du kommer att tappa dig själv”, sa Lovisa i programmet.

Huruvida Lovisa är helt nöjd med skönhetsingreppen verkar gå upp och ner.

– Men jag kan ibland tycka att jag ser tråkigare ut nu än vad jag gjorde innan. För nu ser jag ut som alla andra, sa Lovisa Worge i Imperiet Bianca.

FOTO: Discovery+

Annons