LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lovisa Worges markering mot Bianca Ingrosso – oväntade beslutet

03 jan, 2023 
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso styrde nyårsfest för att fira sin födelsedag.
Men Lovisa Worge dök aldrig upp – så här tillbringade Lovisa kvällen istället.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet härBrand logo
Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Bianca Ingrosso, 28, fann inte bara en assistent när Lovisa Worge, 26, klev in i hennes liv. Duon blev istället även bästa vänner och har sedan dess varit en stor del av varandras liv. Sedan 2021 driver de dessutom smyckesföretaget Ani Jewels tillsammans.

Därför umgås inte Bianca Ingrosso och Lovisa Worge lika mycket längre

Men på senare tid har Bianca och Lovisa börjat umgås allt mindre, vilket var något som följarna snabbt la märke till. Under hösten kommenterade de själva detta i en video på Biancas Youtube-kanal.

– Vi umgås ju faktiskt inte lika mycket, det svarade jag ju på, men jag svarade också att ”du är min person”, sa då Bianca, var på Lovisa svarade:

– Men du vet ju också varför vi inte umgås.

Annons

Anledningen var att duon inte jobbar lika tätt och därmed har fullt upp med sina separata liv. Men minst en timme om dagen varje dag, pratar de i telefonen, förklarade Bianca.

Lovisa Worges vassa markering – missade bästa vännens födelsedagsfirande

I samband med nyårsafton styrde Bianca en stor fest som väckte mycket uppståndelse på sociala medier. Festen hölls nämligen i Biancas nya lyxlägenhet som hon ännu inte har flyttat in i. Inför att lägenheten ska börja renoveras tyckte Bianca det var perfekt att arrangera festen där. Inte nog med att fira nyårsafton var festen även ett tillfälle att fira Biancas födelsedag.

På gästlistan stod massvis av influencers och kändisar men någon som aldrig dök upp var Lovisa. Hon befann sig nämligen i Paris med pojkvännen Gullek Nilsen.

När Hänt når Bianca Ingrosso vill hon inte svara på om Lovisa var inbjuden eller inte utan lämnar meddelandet läst utan svar.

FOTO: Discovery+/TT

Annons