bianca ingrosso

Lovisa Worges markering mot Bianca Ingrosso – efter plötsliga frånvaron

Bianca Ingrosso, Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har varit bästa vänner i flera år.
På senaste har det spekulerats kring om vännerna glidit ifrån varandra, då de alltmer sällan syns ihop.
Spekulationerna späddes på ännu mer när Lovisa inte gratulerade Bianca på födelsedagen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet
0:41

Efter reklamen: Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet

(0:41)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, och Lovisa Worge, 25, har varit bästa vänner i flera år. De hittade varandra när Bianca sökte efter en assistent 2018. Lovisa sökte jobbet och efter en intervju anställdes hon. Under åren har vi fått följa utveckligen av deras vänskapsresa från jobbrelation till att bli bästa vänner, som numera driver smyckesföretaget Ani Jewels ihop.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Sprickan mellan Lovisa Worge och Bianca Ingrosso

En tid verkade det som att vännerna inte lämnade varandras sidor, de umgicks i princip varje dag, även utanför jobbet. När Lovisa efter 4 år som Biancas assistent valde att lämna uppdraget, startade de bästa vännerna bolaget Ani Jewels tillsammans.

Men på senaste tiden har duon inte synts ihop lika mycket. Något som har fått flera att undra över om de fortfarande är vänner eller inte. Tidigare i höstas berättade Bianca och Lovisa i en video på Youtube om den verkliga anledningen till att de inte längre umgås.

– Vi umgås ju faktiskt inte lika mycket, det svarade jag ju på, men jag svarade också att ”du är min person”, säger Bianca och Lovisa svarar:

– Men du vet ju också varför vi inte umgås.

Vidare fortsätter de berätta att anledningen till att de inte längre syns lika mycket som förut är på grund av att livet har kommit emellan. Lovisa jobbar heltid på Ani och har sin pojkvän som bor i Norge och hon spenderar mycket tid med honom. Därför umgås de mycket på distans istället och pratar i telefon minst en timme om dagen.

Lovisa Worge grattade inte Bianca Ingrosso på födelsedagen

Bianca fyllde i dagarna 28 år och hon överöstes av gratulationer och fina hyllningar av både familj, vänner och hennes följare. Men en gratulation från Lovisa uteblev på sociala medier och nu undrar följarna om vännerna trots allt glidit ifrån varandra.

Lovisa är för tillfället på semester i Paris och har under tiden uppdaterat sin Instagram som vanligt. Men en grattishälsning till Bianca har lyst med sin frånvaro.

Lovisa Worges instagram på Biancas födelsedag.

En av bilderna som Lovisa Worge delade på BIancas födelsedag

FOTO: INSTAGRAM
Lovisa Worge delar en bild från en restaurang.

En annan bild Lovisa delade på Biancas stora dag.

FOTO: INSTAGRAM

Bianca i sin tur lade upp flera inlägg om sin födelsedag och passade även på att hylla sin storebror Oliver Ingrosso, som fyllde 33 år samma dag – varpå Lovisa kommenterade fyra röda hjärtan.

Om Lovisa även missar Biancas stora födelsedagsfest som äger rum på nyårsafton, är fortfarande oklart.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN