bianca ingrosso

Bianca Ingrossos relation till exet Phillipe Cohens familj avslöjad

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.

Dagen före nyårsafton fyller Bianca Ingrosso år.
På födelsedagen överöses Bianca med gratulationer och hyllningar.
En av de som uppmärksammar dagen är expojkvännen Phillipe Cohens storasyster.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges mest inflytelserika profiler, med miljontals följare på sina sociala medier som följer hennes liv i både vått och torrt.

Det var i somras som Bianca meddelade att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, gått skilda vägar. Det var dock inte första gången som paret har gjort slut med varandra, men denna gång kände sig Bianca mer säker på sin sak. Hon berättade även om måendet efter uppbrottet.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Bianca Ingrossos hemlighetsmakeri om kärlekslivet

Bianca är idag singel och har vid flera till säger själv att hon lever sitt bästa liv. Det har tidigare spekulerats om att Bianca har dejtat en världskänd tennisspelare. Det var i vännen Melina Criborns, 32, podd Inga beiga morsor som Melina avslöjade att hon varit på en dubbeldejt tillsammans med Bianca.

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, avslöjade Melina i ett tidigare avsnitt av podden.

Vidare fortsatte hon att hinta om vem tennisproffset kunde vara. Det kom också fram att tennisproffset är cirka 30 år gammal och bor i Monaco, vilket leder fram till två namn – Daniil Medvedev, 26 och Stefanos Tsitsipas, 26.

Bianca har aldrig bekräftat romansen med tennisspelaren och hur hennes kärleksliv ser ut idag är hon tämligen hemlighetsfull kring.

Bianca Ingrossos relation till expojkvännens familj

Bianca har tidigare sagt att hon har fokuserat på sig själv, sina vänner och sin familj, jobbet och träningen. Och hon verkar sannerligen vara nöjd med var hon är i livet idag. På sin födelsedag den 30:e december publicerade hon ett inlägg på Instagram som bekräftar lyckan.

"Skål för mig som alltid får avsluta årets sista dag med att bli ett år äldre. Glad att vara som lyckligast vid 28", skriver hon på Instagram.

På födelsedagen haglade grattishälsningarna in då både familj och vänner ville önska henne ett stort grattis på födelsedagen.

En av de som ville uppmärksamma Bianca extra mycket på den stora dagen var expojkvännen Phillipe Cohens storasyster Jennifer Cohen, som publicerade en story på Instagram där Bianca sitter och gungar med hennes son i famnen. Till videoklippet har Jennifer skrivit en födelsedagshälsning till Bianca.

"Grattis på födelsedagen finaste, ödmjukaste Bianca Ingrosso. Önskar dig all lycka, hipp, hipp, hurraayyyyyyyyy".

Bianca har i sin tur re-postat videon i sin egen story och adderat texten:

"Älskade människa" följt av flera röda hjärtan.

Bianca delar Phillipes systers hälsning.

Phillipe Cohens syster grattar Bianca Ingrosso på födelsedagen.

FOTO: INSTAGRAM

Trots att relationen till Phillipe tagit slut verkar Bianca ha en fortsatt god relation till hans familj.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN