bianca ingrosso

Sprickan mellan Bianca Ingrosso och Lovisa Worge avslöjad: ”Umgås inte”

Lovisa Worge, Bianca

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har länge varit bästa vänner.
Men på senaste tiden verkar de knappt ha tillbringat någon tid tillsammans.
Nu förklarar de varför!

Lovisa Worge, 25, och Bianca Ingrosso 27, har varit tajta vänner i flera år. Bianca var på jakt efter en assistent och efter ett stelt möte, som vi alla fick bevittna i Wahlgrens värld, anställdes Lovisa.

Bianca Ingrossos och Lovisa Worges vänskap

Deras relation har utvecklats snabbt och vänskapen blomstrar. De har dessutom startat bolaget Ani Jewels tillsammans nu när Lovisa inte längre arbetar för Bianca.

Bianca kunde dessutom avslöja för ett tag sedan att Lovisa hade träffat en kille – en norrman. I somras har Bianca, Lovisa och hennes kille varit iväg på semester och på Instagram har alla delat med sig av trevliga middagar och krogvistelser tillsammans. I en tidigare video på Youtube delade Bianca hennes känslor kring Lovisas första tripp till Norge.

– Som jag sa också så hade Lovisa massa skvaller att säga från hennes lilla vistelse i Norge. Jag hade ju aldrig vågat åkt och hälsat på en kille sådär i ett annat land, en hel helg. Jag ska fråga Lovisa sen om jag får säga det här. Men hon gjorde det, sa Bianca då.

Sprickan mellan Lovisa Worge och Bianca Ingrosso avslöjad

Men på senaste tiden har duon inte synts ihop lika mycket. Något som har fått flera att undra över om de fortfarande är vänner eller inte. I en video på Youtube berättar Lovisa och Bianca anledningen till varför de inte syns tillsammans längre.

– Vi umgås ju faktiskt inte lika mycket, det svarade jag ju på, men jag svarade också att ”du är min person”, säger Bianca och Lovisa svarar:

– Men du vet ju också varför vi inte umgås.

Så varför umgås de inte lika mycket? Jo, på grund av jobb och kärlek eller snarare livet som kommer emellan. Lovisa jobbar heltid på Ani och har sin pojkvän i Norge som gör att de får umgås på distans istället. Men Bianca och Lovisa berättar i videon att de snackar i telefon med varandra minst en timme om dagen.

FOTO: DISCOVERY +

FRÅN FÖRSTASIDAN