Lovisa Worge erkänner skönhetsingreppen: ”Ser tråkigare ut nu”

01 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Lovisa Worge öppnar upp om skönhetsingreppen
Det var 2018 som Lovisa Worge började arbeta som assistent åt entreprenören Bianca Ingrosso.
Hennes karriär har gått spikrakt uppåt sedan dess.
I Imperiet Bianca berättar hon nu för första gången om de skönhetsingrepp som hon har gjort.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”

Och det var minst sagt startskottet för Lovisa. Idag äger hon tillsammans med Bianca smyckesföretaget ANI och på Instagram ökar följarantalet lavinartat.

Lovisa Worge erkänner skönhetsingreppen: ”Jag har fått höra...”

Det är i Bianca Ingrossos nya tv-satsning Imperiet Bianca som sänds på Kanal 5 och discovery+ som tittarna får ta del av hennes affärsverksamhet och lära känna Bianca och Lovisa på djupet.

Annons

– Vi alla i denna branschen signalerar ut något form av ideal. Jag tycker självklart att vi alla bär ett stort ansvar, att folk vill se ut och göra som vi gör. När jag flyttade upp till Stockholm sa en fotograf till mig ”du kommer fuckas upp helt, du kommer att få en ätstörning, du kommer att vilja ändra hela ditt utseende och du kommer att tappa dig själv”, säger Lovisa i programmet.

Huruvida Lovisa har påverkats av branschen är något som hon inte pratat särskilt mycket om tidigare. Hon har heller inte pratat öppet om några skönhetsingrepp. Men det är i avsnitt fem som hon bryter tystnaden om de skönhetsingrepp hon har gjort och vilka komplex hon har haft.

– Jag har gjort mina läppar och min näsa, men min näsa var ju verkligen ett komplex. Jag har ju fått höra det när jag växte upp av någon gammal pojkvän så då satte det sig. Men jag kan ibland tycka att jag ser tråkigare ut nu än vad jag gjorde innan för nu ser jag ju ut som alla andra, säger Lovisa i Imperiet Bianca.

FOTO: Discovery+

Annons