Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om Lovisa Worges okända stämbandsoperation

21 okt, 2020 
Lovisa Worge
Lovisa Worge bryter nu tystnaden om en åkomma hon tidigare inte har berättat om.
Något som får Bianca Ingrosso att avslöja hennes planerade operation.
Annons
Allt om Lovisa Worge
Allt om Lovisa Worge

Bianca Ingrossos hektiska liv består av allt från tv-inspelningar till företagsmöten. Som influencer, tv-profil, egenföretagare och modell gäller det att planerandet är på topp för att få schemat att gå ihop.

Häromåret ansökte därför Bianca efter en assistent. Det blev Norrköpings-tjejen Lovisa Worge som kammade hem jobbet och tur var väl det. Duon kom nämligen att bli ett riktigt dreamteam som idag inte bara är kollegor – utan även bästa vänner.

Lovisa är idag inte bara Biancas assistent utan hon driver själv ett Instagram-konto där hon har över 100 000 följare. Nyligen blev det känt att Lovisa kommer att lämna rollen som assisten och istället börja arbeta för Biancas sminkföretag Caia cosmetics. Lovisa har även berättat att hon vill börja plugga.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är inte bara kollegor, utan även bästa vänner.
Recept.se Nyhetsbrev

Biancas omtalade Marbella-resa

Bianca, Lovisa och vännen Lucas Armando Feola befann sig nyligen i Marbella. Från resan delade de med sig av en Youtube-video som kom att möta både ris och ros. Vissa av följarna förstod nämligen inte vännernas jargong utan ansåg att de var dryga mot varandra samt att Lucas och Lovisa utnyttjade Bianca.

Annons

Bianca visade även upp ett klipp där hon och Lucas syntes hångla med varandra. Detta väckte snabbt många frågor från följarna som inte förstod varför Bianca hånglade med Lucas när hon är i en relation med Phillipe Cohen.

Assistenten Lovisa Worge måste opereras

Men nu visar det sig vara ytterligare en sak som följarna lagt märke till – nämligen Lovisas röst. Flera följare har tydligen påpekat att de har svårt att höra vad hon säger. Det berättar nu Lovisa i en ny video på Biancas Youtube-kanal, där hon även avslöjar anledningen till detta.

– Ingen hör vad jag säger. Dels ett, jag har knutar på mina stämband, säger Lovisa.

– Du ska ju operera dina stämband, flikar Bianca in.

– Ja så fort det passar. Jag måste vara tyst i tre veckor så det går inte att göra när som helst, säger Lovisa.

Hon fortsätter förklara att hon inte kan göra något åt att folk klagar på att de inte hör vad hon säger. Att det dessutom är i sammanhang där hon inte anstränger sig som allra mest gör inte heller saken enklare.

Annons

– Men i alla fall, jag tappar min röst. Jag tar i som fan när jag pratar och sen när man pratar med en bästa vän så pratar man snabbare och mer otydligt än i andra sammanhang. Men jag ber om ursäkt, folk säger att man får spola tillbaka men hör ändå inte vad hon säger, säger Lovisa Worge.

Annons