lovisa worge

Lovisa Worges bebislycka – första orden om familjens tillskott: ”Älskar”

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso

Det fullkomligt sprudlar av kärlek omkring Lovisa Worge.
På Tiktok syns nu en liten bebis ha tillkommit i hennes liv – då hon har blivit gudmor.
”Hitta någon lyckligare”, skriver Lovisa till videoklippet.
Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här
0:36

Efter reklamen: Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

(0:36)

Slå på ljud

Lovisa Worge, 25, blev känd för det svenska folket som Bianca Ingrossos, 28, assistent. Men mycket har hänt sedan Lovisa för flera år sedan satte sin fot i Wahlgren värld – idag arbetar hon inte längre i Biancas team utan istället driver ett bolag tillsammans med Bianca.

Företaget som de två bästa vännerna har ihop går under namnet Ani Jewels och säljer smycken som Bianca och Lovisa tagit fram och designat.

Lovisa Worges stora bebislycka – första orden

Lovisa har alltid visat att hon gillar att arbeta hårt. Men nu står det även klart att Lovisas liv består av bebismys, det är nämligen så att hon har fått det ärofyllda uppdraget att bli gudmor. Det är i en video på Tiktok som en tjej med samma efternamn som Lovisa, förmodligen Lovisas syster, visar upp den glädjande nyheten. I klippet syns Lovisa hålla i den lilla bebisen och till klippet står det skrivet:

”Gudmor. Vårt allt Lovisa Worge”.

Det verkar som att Lovisa i klippet får reda på att den lilla flickan ska bli hennes guddotter då något står skrivet på bebisens kläder. När Lovisa ser texten blir hon markant chockad och glad.

I kommentarsfältet har Lovisa lämnat en kommentar.

”Hitta någon lyckligare. Älskar er”, skriver hon.

@oliviaworgekreu

vårt allt @lovisaworge

♬ Dandelions - Ruth B.

Verkligen relationen till Bianca efter tiden i sär

Under sommaren blev det känt att Lovisa funnit kärleken, det visade sig vara en norsk kille vid namn Gullek som tagit henne med storm.

På vänskapsfronten är Bianca fortsatt en av Lovisas bästa vänner men duon har på senaste synts allt mindre tillsammans. Nyligen kommenterade de själva detta på Biancas Youtube-kanal.

– Vi umgås ju faktiskt inte lika mycket, det svarade jag ju på, men jag svarade också att ”du är min person”, sa då Bianca, var på Lovisa svarade:

– Men du vet ju också varför vi inte umgås.

Anledningen var att duon inte jobbar lika tätt och därmed har fullt upp med sina separata liv. Men minst en timme om dagen varje dag, pratar de i telefonen, förklarade Bianca.

FRÅN FÖRSTASIDAN