Idol 2023 marknadsföring banner

Starka reaktioner efter Bianca Ingrossos nya bild – svarar på anklagelserna

04 jul, 2022 
BIANCA INGROSSO
I helgen publicerade Bianca en ny bild i samband med en ny reklamkampanj.
Då väller kommentarerna in om att bilden ser onaturlig och fejk ut.
Nu väljer hon att svara på kritiken.
Annons
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende
Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Bianca Ingrosso, 27, lanserade under våren sitt nya företag tillsammans med vännen och före detta assistenten Lovisa Worge – ANI.

Kompisduon hade under en tid hintat om att de jobbade på något stort tillsammans och det var just ANI som det handlade om. Så nu har den unga entreprenören alltså både det mycket framgångsrika sminkföretaget Caia cosmetics och ANI som säljer smycken.

Bianca och Lovisa – så blev duon vänner

Det var 2018 som vännerna fann varandra efter att Bianca sökte en assistent. Det ramlade in över 5000 ansökningar men det var Lovisa som Bianca direkt fastnade för.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Jag älskar henne! Jag vill impa på henne! Vad är mitt problem, det är ju hon som ska impa på mig, sa Bianca i Wahlgrens värld.

Där föddes deras vänskap och nu är de oskiljaktiga och syns ofta tillsammans.

Lovisa har jobbat som Biancas assistent sedan dess fram tills några månader innan lanseringen av ANI när chockbeskedet kom att Lovisa hade sagt upp sig. Då visste ingen att det bara var början på deras gemensamma resa i ett bolag där Lovisa är kreativt ansvarig.

Bianca bemöter kritiken – efter reaktionerna på nya bilden

I helgen gick både Lovisa och Bianca ut med en ny reklamkampanj för ANI där de lanserar örhängen. På en bild som Bianca publicerade i samband med kampanjen där hon poserar bredvid en häst i en svart klänning började kommentarer rulla in om att bilden ser onaturlig ut.

"Varför retuscherar du bilder? Alla kan se att bilderna är retuscherade", skriver en person.

”Det är skrämmande att så många av er går på denna retuschering av bilder.", skriver en annan.

Annons

Nu väljer Bianca att bemöta kritiken och ryter ifrån på skarpen.

Ser alla era vidriga kommentarer. Nej denna bild är inte RETUSCHERAD i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag gått ner en del i vikt.

Det visar sig också att det rör sig om något väldigt allvarligt, den senaste tiden har Bianca nämligen mått väldigt dåligt.

”Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt. Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

FOTO: Youtube/Instagram

Annons