LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Love Island-Ikenna om relationen till Isabella – efter uppbrottet

13 jun, 2023 
IKE, BELLA, LOVE ISLAND 2023
Bella och Ike valde att lämna Love island 2023 på egen hand för att deras kärlek till varandra var så stark.
Några veckor senare tog relationen slut, nu bekräftar Ike sin relationsstatus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Isabelle "Bella" Oskarsson och Ikenna ”Ike” Abika fann varandra i realityserien Love island Sverige 2023. De två bildade par ganska direkt och valde även att lämna serien i förväg. Det hela började med att Bella fick plötsliga magsmärtor och tvingades uppsöka vård. Hon fick då genomgå en titthålsoperation och blev kvar på sjukhuset i tre dagar. Efter det var hennes resa i Love island över.

– Det är för min hälsa. Jag måste tyvärr lämna er alla och det är jättejobbigt för mig, sa hon i programmet.

Ike och Bella lämnade Love island tillsammans

Vid det laget hade Bella och Ike redan hunnit få väldigt starka känslor för varandra. Han beslutade sig därför för lämna huset tillsammans med sin nyfunna kärlek.

Annons

– Isabelle Oskarsson, i mina ögon är du världens finaste tjej och under mina 28 år, som jag levt i den här världen, är du den första tjejen som fått mig känna mig speciell och tagit mig seriöst, sa Ike i programmet och fortsatte:

– Tack vare Love island har jag hittat min första kärlek, för jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem med dig tillsammans.

love island 2023

Ike och Bella har gjort slut – Ikes första ord om relationen

Sedan dess har mycket hänt och väl på hemmaplan fortsatte Ike och Bella sin kärlekssagan. Men dessvärre höll det inte för paret och efter några veckor meddelade de att relationen tagit slut.

Annons

Vill berätta för er jag och Ike träffas inte mer jag har valt att lämna vår relation då känslorna inte är där just nu”, skrev Bella.

Som tur är kunde tv-profilerna skiljas åt som vänner.

Allt blev annorlunda när vi kom hem till Sverige, vi är fortsatt vänner så ingenting ont emellan oss har hänt Han är en helt underbar fin kille hoppas han allting gott i livet. Hoppas att ni respekterar och förstår

Sedan dess har mycket hänt och Bella har hittat kärleken på nytt. När Hänt når Ike berättar han hur det ser ut för honom nu på kärleksfronten.

”Jag lever singel-livet igen”, skriver han till Hänt.

Har ni fortfarande kontakt?

”Nej det har vi inte tyvärr”

FOTO: TV4

Annons