LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-paret Isabelle och Ike har gjort slut: ”Blev annorlunda”

15 mar, 2023 
André Färnsveden
Isabelle Oskarsson.
Ett av paren i årets säsong av Love Island var Isabelle Oskarsson och Ikenna ”Ike” Abika.
Men nu har paret valt att gå skilda vägar.
Allt blev annorlunda när vi kom hem”, skriver Isabelle på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandetBrand logo
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

Både Isabelle Oskarsson och Ikenna ”Ike” Abika var med i startfältet av Love island Sverige 2023. Det tog inte heller lång tid innan de båda hittade till varandra i programmet och valde att bilda par ihop.

Men deras resa skulle komma att få ett abrupt slut efter att Isabelle fick plötsliga magsmärtor. Det ledde till att hon behövde åka in till sjukhuset och genomgå en titthålsoperation. Hon behövde stanna kvar där i tre dagar och hennes framtid i programmet var oklart. Men när hon väl återvände kom hon med ett dystert besked – att hennes resa i Love island var över.

– Det är för min hälsa. Jag måste tyvärr lämna er alla och det är jättejobbigt för mig, sa Isabelle i programmet.

Därför valde Ike att lämna Love island

Men Ikes känslor för Isabelle hade blivit för starka för honom att låta henne åka hem på egen hand. Han beslutade sig därför för lämna huset tillsammans med sin nyfunna kärlek.

Annons

Ike bad om att få hålla ett tal inför gänget där han uttryckte sin kärlek för Isabelle – och avslöjade att även han lämnar huset.

– Isabelle Oskarsson, i mina ögon är du världens finaste tjej och under mina 28 år, som jag levt i den här världen, är du den första tjejen som fått mig känna mig speciell och tagit mig seriöst, sa Ike i programmet och fortsatte:

– Tack vare Love island har jag hittat min första kärlek, för jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem med dig tillsammans.

I en intervju med Aftonbladet förklarade Ike varför han beslutade sig för att lämna med Isabelle, och ge upp chansen att vinna en halv miljon kronor.

– Det var ett självklart val för mig att åka hem med Isabelle för kärleken. Jag är kär i Isabelle, skriver Ike till tidningen.

Isabelle och Ike har gjort slut

Men nu, drygt en månad efter att de lämnade villan som ett par, kommer Isabelle med ett dystert besked. De har nämligen valt att göra slut. Det berättar hon för följarna på sin Instagram och förklarar att känslorna helt enkelt inte fanns kvar efter äventyret på Dominikanska Republiken.

Vill berätta för er jag och Ike träffas inte mer jag har valt att lämna vår relation då känslorna inte är där just nu”, skriver hon.

Som tur är kunde tv-profilerna skiljas åt som vänner.

Allt blev annorlunda när vi kom hem till Sverige, vi är fortsatt vänner så ingenting ont emellan oss har hänt Han är en helt underbar fin kille hoppas han allting gott i livet. Hoppas att ni respekterar och förstår

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, INSTAGRAM

Annons