LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-Bella om nya pojkvännen – två månader efter uppbrottet med Ike

16 maj, 2023 
Love Island
Ett av paren i Love island 2023 var Isabelle Oskarsson och Ikenna ”Ike” Abika.
Men kort efter inspelningarna valde paret att gå skilda vägar.
Nu bekräftar Isabelle nya kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarnaBrand logo
Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarna

Isabelle ”Bella” Oskarsson lärde vi känna i Love island 2023, där hennes resa fick ett abrupt slut på grund av sjukdom. Men trots den korta vistelsen räckte tiden faktiskt till att finna kärleken – och det gjorde hon i Ikenna ”Ike” Abika.

De två verkade i programmet få starka känslor för varandra och lämnade lyxvillan hand i hand för att tillsammans åka hem till Sverige. Men den nyfunna kärleken höll dessvärre inte speciellt länge då paret kort efter hemgången valde att gå skilda vägar.

Men nu, närmare två månader efter uppbrottet, kan Bella för första gången bekräfta för Hänt att hon har en ny kärlek i sitt liv – efter många spekulationer.

Love Island–Bella har funnit kärleken på nytt

Spekulationerna kring att Bella skulle ha funnit kärleken på nytt kom redan för några veckor sedan då hon laddade upp en video på TikTok. På videon syntes hon dansa och vara närgången med en annan kille, vid namn Johannes.

Annons

Därefter har Bella själv på sina sociala medier fortsatt hintat om att det kan finnas en ny kille i bilden. På sin Instagram har hon tidigare lagt upp sms konversationer där någon kallar henne för ”finaste”.

Annons

Love Island–Bella bekräftar pojkvännen för första gången: ”Kärleksrelation”

Men nu bekräftar Love island-profilen alltså för allra första gången att spekulationerna faktiskt stämmer!

Hur är din relation till Johannes?

– Vi har en kärleksrelation, berättar Bella för Hänt.

Hur träffades ni?

– Ja, det är väldigt härligt. Vi har följt varandra på sociala medier ett tag, sedan skrev Johannes till mig angående min längd och då svarade jag, förklarar hon och fortsätter:

– Sedan flöt allting bara på tills han sa att han va ifrån Malmö så blev jag off med sen gav jag han ändå en chans trots det och efter vi träffades så har vi princip suttit ihop.

FOTO: TV4

Annons