ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-finalisten bekräftar relationsstatusen efter uppbrottet

23 aug, 2023 
Johanna Talamo
Love Island
Adrian Podde fann kärleken i Celine Axman under deras medverkan i Love Island Sverige.
De kammade hem vinsten men valde sedan, några månader efteråt, att gå skilda vägar.
Nu bekräftar Adrian relationsstatusen efter uppbrottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filippa Kronholm om Bachelor in Paradise: “En helt annan upplevelse“Brand logo
Filippa Kronholm om Bachelor in Paradise: “En helt annan upplevelse“

I våras kunde tittarna följa ett antal deltagare på jakt efter kärleken i Love Island Sverige. Efter finalen stod Adrian Podde, 32 och Celine Axman, 21 som vinnare då de inte bara funnit kärleken i varandra utan dessutom vunnit svenska folkets röster.

Utöver att ha funnit varandra så vann kärleksparet dessutom vinstsumman på 500 000 kronor.

Uppbrottet mellan Adrian Podde och Celine Axman

Tyvärr tog kärlekssagan slut mellan Adrian och Celine. Bara några månader efter att de kommit hem från Dominikanska Republiken, där inspelningarna ägt rum, delade Celine beskedet på Instagram.

”Vi har tagit ett gemensamt beslut om att inte fortsätta vår kärleksresa, tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig. Vi är fortfarande bra vänner och kommer att fortsätta så.”, skrev Celine då.

Några veckor senare, i ett privat meddelande till Hänt bekräftade även Adrian uppbrottet. Han skrev att det forna kärleksparet är vänner och att han inte hade något ont att säga om Celine.

Annons

"Vår relation är bra, vi är vänner och jag har bara gott och säga om fina Celine.", skrev han i ett meddelande till Hänt.

Love island-finalisten bekräftar relationsstatusen

En tid efter uppbrottet skrev Adrian Podde, i ett meddelande till Hänt, att han fortfarande var singel men att han däremot såg fram emot dagen han träffar den rätta.

”När det kommer till kärlekslivet så är jag fortfarande singel och tar det som det kommer. Ser dock framemot dagen när det bara säger klick!”, skrev Adrian till Hänt.

När Hänt nu möter Adrian inför biopremiären av Joakim Lundells nya skräckfilm Canceled så har det gått ytterligare några månader sedan Love island-vinnarna gick ut med uppbrottet.

Adrian Podde bekräftar då sin nuvarande relationsstatus. Han säger att han fortfarande är singel och verkar dessutom ha tagit det lugnt på kärleksfronten under sommaren. Han verkar däremot vara redo att ge sig ut i dejting världen på nytt till hösten

– Jag är singel, stressar inte, tar det som det kommer. Nu efter sommaren får man börja dejta lite tänker jag, säger Adrian Podde till Hänt.

FOTO: TV4 PLAY

Annons