magdalena graaf

Louie Martis första ord efter uppbrottet från Magdalena Graaf

Magdalena Graaf och Louie Marti

Efter ryktena bekräftade nyligen Magdalena Graaf att hon och Louie Marti gjort slut. Nu delar Louie med sig av första orden efter uppbrottet.
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"
0:25

Efter reklamen: Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

(0:25)

Slå på ljud

Nyligen berättade Magdalena Graaf, 47, att hon och fästmannen Louie Marti, 44, brutit förlovningen och gått skilda vägar.

Det har den senaste tiden spekulerats i om paret fortfarande är tillsammans eller inte efter att de synts mer sällan tillsammans i sociala medier.

Magdalena Graaf bryter tystnaden om uppbrottet

Det var på bloggen som Magdalena till slut svarade på ryktena och bekräftade att paret gjort slut.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skrev Magdalena på bloggen.

Vidare berättade Magdalena i inlägget att orsaken till uppbrottet berodde på att paret inte fått ihop den gemensamma vardagen med barn och jobb, men hon avslutade med att hylla ex-fästmannen.

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”, skrev hon och fortsatt:

”Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda”

Louie Martis första ord efter uppbrottet: ”Förlåt”

Bara timmar efter att Magdalena bekräftat att paret gjort slut delade Louie sina första ord efter uppbrottet. På Instagram la han upp en bild tillsammans med sitt lilla barnbarn Nikolai som nu hunnit fylla 1 år.

”Morfar Louie. Tänk att jag är Morfar? Men det är ju så. När man blir pappa som ung. Idag fyller min bästa kompis Nikolai 1 år. förlåt att jag inte kunde närvara idag. Pgr av att jag har gäster på @bergbyherrgard.se”, skrev Louie på sin Instagram.

Och även trots att Magdalena och Louie inte längre är ett par passade hon på att gratta lilla Nikolai på födelsedagen.

Grattis älskade familj. världens sötaste familj”, skrev Magdalena i kommentarsfältet.

Hänt har sökt Magdalena Graaf och Louie Marti för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN