ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tror följarna att Magdalena Graaf och Louie har gjort slut

31 okt, 2022 
Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti planerade att gifta sig under hösten – men nu tror följarna istället att paret har brutit upp.
Så hur ligger det egentligen till?
I ett meddelande till Hänt svarar nu Magdalena.
Annons
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"Brand logo
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Våren 2021 fann Magdalena Graaf, 47, kärleken i Louie Marti, 44. Kärlekssagan började med att Louie läste Magdalenas bok och självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Boken kom att väcka starkt intresse i Louie som därmed kontaktade Magdalena. Kärlek uppstod och några månader senare gick Louie ner på knä när paret besökte ett kebabhak i Stockholm.

Därför tror följarna att Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut

Men på senaste har paret synts allt mindre tillsammans vilket har fått följarna att reagera. I Magdalenas kommentarsfält har flertal kommentarer dykt upp där följarna ställer sig frågande.

”Vad hände med kärleken?”, skriver en följare.

”Har det tagit slut med Louie?”, skriver en annan.

Annons

Något annat som skulle kunna tyda på att Magdalena inte längre har Louie vid sin sida är en Instagram story som hon publicerade nyligen. Detta då hon hade saker som behövde lösas i den nya lägenheten.

”Behöver hjälp med tavlor och lampor. Vilket företag rekommenderar ni? Ryska posten, handyman, rená husband?”, skrev hon då på Instagram.

När Hänt söker Magdalena med frågan hur det ligger till med hennes relationsstatus svarar hon kryptiskt.

”Han hälsade på här i fredags”, skriver Magdalena i ett meddelande till Hänt.

När Hänt återigen frågar henne om hon och Louie fortsatt är ett par väljer Magdalena att inte svara. Det återstår helt enkelt att se om duon kilar stadigt eller om de har brutit upp.

Tidigare orden om bröllopsplanerna hösten 2022

Härom månaden avslöjade Magdalena att paret hade planer på att gifta sig under hösten. I en intervju med Hänt sa hon då att den stora dagen var planerad att ske utomlands.

– Jag vet inte hur det är med corona och sånt men det är klart att vi ska gifta oss. Men ja nu i höst har vi tänkt och det känns jättemysigt. Vi har sagt utomlands och så har vi sagt att vi ska göra något för familj och vänner sen nästa sommar, sa då Magdalena till Hänt.

Hänt har sökt Louie Marti.

FOTO: TT/TV4

Annons