Lotta på Liseberg kommer ha publik i år – TV4-tittarna rasar efter beslutet

Lotta Engberg om Lotta på Liseberg

Snart är det dags för ännu en säsong av Lotta på Liseberg att dra igång. Men nu berättar Lotta Engberg om ett beslut de tagit inför årets sändning som får tittarna att rasa.
”Så onödigt”, skriver bland annat en upprörd tittare.
Slå på ljud

Det populära programmet Lotta på Liseberg har varit igång i 10 säsonger och än idag lockar det till sig stor publik och höga tittarsiffror varje år. Programledaren till succékonceptet är ingen mindre än allas favorit Lotta Engberg och snart är det dags för henne att än en gång ta sig an den stora scenen.

Premiären drar igång den 20 juni och kommer visas i åtta avsnitt. Men det kommer inte riktigt vara som förra året. Nu berättar Lotta om en förändring som får många att rasa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Engbergs nya besked om Lotta på Liseberg

Det är många som ser fram emot att programmet snart ska börja sändas igen, och inte minst Lotta själv. I ett pressmeddelande berättar hon om glädjen samtidigt som hon avslöjar vad tittarna kommer kunna förvänta sig av årets säsong.

– I år får vi njuta av underbar musik från både nya, spännande artister och folkkära favoriter. En perfekt mix med andra ord. Alla vi som jobbar med Lotta på Liseberg längtar enormt mycket efter att få möta vår publik igen, säger hon.

OJ Starka reaktioner efter Måns nya bild med sonen

Och när det kommer till att möta publiken igen är det precis vad Lotta kommer göra. I ett snabbt videoklipp avslöjar hon nämligen att de kommer kunna ha publik på plats i år, till skillnad från förra året. I videon ser man henne komma springandes innan hon stannar framför kameran och glatt utbrister:

– Jaaa! Vi får ha publik i sommar på Liseberg! Yes!

Men alla blev inte riktigt lika glada av nyheten som Lotta blev.

TV4-tittarna rasar efter Lotta Engbergs ord

I kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida är det nämligen många som kritiserar kanalen för deras beslut att ta in publik igen.

”Så onödigt när detta sprids i Sverige!”, skriver bland annat en tittare.

”Underbart med Lotta men fy tusan för en massa publik. Bävar för höstens alla nya Coronafall. Stackars vårdpersonal”, skriver en annan.

”Hoppas folk använder hjärnan och tittar från tv-soffan istället! Nu när deltavarianten av covid19 sprids som en löpeld i landet borde restriktionerna skärpas, inte lättas!”, uppmanar en tredje.

Men medan många rasar över beslutet är det andra som ser fram emot den stora förändringen.

”Äntligen!!!! Som man har saknat världens bästa publik!!!! Det kommer att bli en underbar premiär på söndag, läääängtar!”, skriver bland annat en tittare varpå många andra håller med.

LÄS OCKSÅ: Let's dance-profilen Elisabeth Novotny har fått barn – avslöjar namnvalet

LÄS OCKSÅ: Patrik Isakssons okända son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

SENASTE NYTT!