Lotta Lundgrens svar efter detaljen i bilden – orden om ringen

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren och Erik Haag är både kollegor och ett kärlekspar.
Den uppmärksamma kunde nyligen se en ring på hennes ringfinger på en bild på Instagram.
Nu berättar hon om det för Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

essica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”
0:21

Efter reklamen: essica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”

(0:21)

Slå på ljud

Lotta Lundgren och Erik Haag är minst sagt en folkkär programledarduo som charmat tittarna med program som Historieätarna, Landet brunsås och Rapport från 2050.

Men duon är inte bara kollegor, sanningen är den att de utanför rutan är ett kärlekspar. I en tidigare intervju med Femina berätta Lotta om hur det är att jobba med sin partner.

– Jag vill jobba med Erik för att han är den mest talangfulla och dynamiska kreatör jag träffat i hela mitt liv. Men jag tror att det är bra i en relation att blanda sig i varandras världar.

– Om man har en relation som ser ut som vår, det vill säga när man inte bestämmer sig för att slå ihop sina familjer och bo i samma hus allihop, då krävs det en annan aktivitet och intensitet än om du vet att du kommer vara i samma hus varje dag. Då är det bra att dela yrke och ha den grejen att göra ihop också, säger hon.

Lottas svar efter detaljen i bilden: ”Den ringen..

I december publicerade Lotta en bild på sin Instagram och den som var extra uppmärksam kunde se att hon bar en ring på hennes ringfinger.

När Hänt når henne om en eventuell förlovning förklarar hon att så inte är fallet. Det är i själva verket en present som hon fick 2016 som hängt med sedan dess.

Den ringen fick jag i julklapp redan 2016 så den har varit med ett tag” skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Lotta Lundgren och Erik Haag träffades sent i livet

När Lotta och Erik fick upp ögonen för varandra var de båda i relationer. Erik var gift med Martina Haag, som han har barnen Diana, Dino, Lucia och Jackson med.

Lotta var även hon gift med Martin Johansen, och tillsammans har de barnen Mimi och Måns.

Men kärleken mellan Lotta och Erik växte sig starkare och de båda beslöt sig för att lämna sina respektive relationer för att kunna vara tillsammans. I intervjun med Femina berättar hon att en skilsmässa aldrig är enkel att ta sig igenom.

– Jag är den sista som skulle skriva under på de där happy happy-manifesten. Det är jättejobbigt, jättesvårt och jättesorgligt att inte lyckas med sitt äktenskap. Det är ett bakslag man får leva med hur länge som helst.

– Jag tycker att de som lyckas med kärnfamiljen har dragit en vinstlott och jag hoppas att turen håller i sig. Det ensamstående föräldraskapet har positiva sidor men ingen kan väl tycka att man är bäst i världen när ens ungar ska behöva åka fram och tillbaka till två boenden varje vecka, säger hon.

FOTO: Instagram/WENNMAN MAGNUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN