Lotta Lundgren i chock efter Lisa Nilssons ord om barnen: ”Provocerar”

Lotta Lundgren i chock efter Lisa Nilssons ord om barnen: ”Provocerar”

Lisa Nilsson gästade Lotta Lundgren och Erik Haag i finalavsnittet av En smak på livet i lördags.
I avsnittet avslöjar hon någonting om vardagen med döttrarna – som lämnar Lotta Lundgren i chock.
Läs allt här!

I TV4:s En smak på livet, bjuder programledarduon Lotta Lundgren, 51, och Erik Haag, 54 in kändisar till en upplevelse de sent ska glömma. De gör nämligen ett försök av att återskapa måltider (och minnen) av betydelse för varje veckas gäst.

Den senaste kändisen i ordningen att ta del av upplevelsen är den folkkära artisten Lisa Nilsson, 52. Hon bjuds på allt ifrån mariekex med smör, till brasilianska drinkar som påminde henne om tiden då hon åkte till Brasilien på obestämd tid.

Lisa Nilssons beslut för döttrarna – avslöjandet i programmet

Artisten Lisa Nilsson var tidigare gift med Niklas Medin, 57. Under äktenskapet fick ex-paret två döttrar, födda 2007 och 2011, tillsammans.

Idag bor döttrarna hos Lisa varannan vecka. I tv-programmet En smak på livet avslöjar dock Lisa något om hur vardagsrutinerna kan se ut när de bor hos henne. Mer specifikt om hur det går till när de äter tillsammans.

– Jag och mina döttrar, vi är en tjejtrio nu, liksom ”varannan vecka”-liv. Där är jag helt prestigelös, jag skulle aldrig ställa till en scen, att de måste komma och sätta sig om de inte är på humör, säger Lisa Nilsson och fortsätter:

– Hellre, än att det sitter två syskon och sabbar måltiden och alla vill att det tar slut någon gång, så sitter en i soffan i vardagsrummet med en padda med någon trevlig underhållning. En kanske vill ha en födelsedagsbricka i sängen när hon äter och så sitter jag i köket med min padda, så njuter alla på var sitt håll av sin egen frid, förklarar hon.

Lotta Lundgrens chock efter Lisas avslöjande med barnen

Programledaren Lotta Lundgren blir märkbart chockad efter sångarens avslöjande om barnens matrutiner. Lotta berättar att hon inte tillåter sånt beteende hemma hos sig.

– Oj, vad tillåtande, det här får inte mina barn se, säger hon i programmet.

Lisa Nilsson förstår att inte alla föräldrar skulle tillåta sina barn att äta i separata rum och förklarar att hon nog provocerar en del med det tidigare uttalandet.

– Ja det är extremt tillåtande. Jag förstår att jag provocerar jättemånga föräldrar nu, bekänner Lisa.

Lotta Lundgren tycker att idén är spännande, även om hon själv inte skulle göra på samma sätt.

– Det är det mest motsägelsefulla jag har hört i hela mitt liv, jag får inte ihop det alls. Det är extremt spännande, avslutar Lotta.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN