Lisa Nilssons lyxiga sommarhus – nya bilderna från nyrenoverade villan

Artisten Lisa Nilsson har en blommig klänning.

Artisten Lisa Nilsson visar upp den magiska utsikten från sitt lyxiga sommarhus i Stockholms skärgård.
Se bilderna här!
Cherrie om relationen till de andra deltagarna i Så mycket bättre
0:45

Efter reklamen: Cherrie om relationen till de andra deltagarna i Så mycket bättre

(0:45)

Slå på ljud

Lisa Nilsson, 51, är en av våra mest folkkära artister och har hits som Himlen runt hörnet och Långsamt farväl. Hon har under sin långa karriär även tilldelats flera prestigefyllda priser och slagit igenom stort med sin show Kvinnan som är jag.

Lisa var även med i den sjätte säsongen av Så mycket bättre 2015 och gjorde sedan comeback i programmet 2020, trots att hon till en början tackade nej.

– Jag hade inledningsvis tackat nej tidigare, men ringde när mina föreställningar ställdes in och alla andra jobb för 2020. Då ringde jag och sa att jag ångrade mig om de fortfarande ville ha mig, sa hon till Aftonbladet.

Lisa Nilsson om husbygget: ”Pågått i två år”

På Instagram är Lisa flitig med att uppdatera sina följare och ofta får de följa med henne i vardagen. Då och då får man även följa med henne ut till sommarhuset i Stockholms skärgård.

Lisa har spenderat många somrar på ön i skärgården då många i hennes familj har hus där. Huset köpte hon redan 1993 och har nyligen renoverat och byggt om.

– Det är en fantastisk frihetskänsla att vara där, jag kan koppla av på ett annat sätt och tycker om att vara oåtkomlig. Jag har i samarbete med min arkitektvän Anders Frelin renoverat och byggt till huset jag köpte ensam 1993, samt byggt en Attefallsstuga. Hjärteprojektet har pågått i två år. Därute kan jag sitta och skriva – både låtar och i framtiden kanske även någon form av bok, vilket jag förstått att både fans och flera förlag önskar sig av mig, har Lisa berättat i en intervju med Allas.

Äntligen verkar husbygget vara klart och nu kan Lisa bara njuta av skärgårdsmiljön!

Här visar Lisa Nilsson upp lyxiga sommarhuset

Nu visar artisten upp den magiska utsikten från huset på sin Instagram.

Den korta fristen efter midsommar och före det påtagliga semesterutbrottet är det knappt ens båttrafik såhär dags”, skriver Lisa bland annat i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN