LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs skam inför barnbarnen: ”Haft en mormor som har jobbat”

09 nov, 2023 
Linn Seipel
lotta engberg
Lotta Engberg gick nyligen ut med den sorgliga nyheten att de inte blir något mer Lotta på Liseberg.
Nu prioriterar allsångsstjärnan annat i livet...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Folkkära artisten Lotta Engberg, 60, gick nyligen ut med att hon ville sluta med det populära Lotta på Liseberg. I 20 år har hon hållit igång allsångsprogrammet, men nu är det alltså dags att gå vidare.

Lotta Engbergs saknad efter barnbarnen

I en intervju i TV4:s Nyhetsmorgon berättar Lotta att det finns flera orsaker till sitt beslut, men att den starkaste är att kunna vara mer närvarande i sina barnbarns liv.

– Jag kände och har känt under en period, jag har ju sex fantastiska barnbarn som inte har fått ha... När de har sommarlov och ledigt så har de haft en mormor som har jobbat, säger hon i programmet.

Hon fortsätter:

– Jag känner såhär att nu är det vår tid att kunna vara tillsammans, mycket, mycket mer än vad vi har kunnat.

Annons

Vidare menar Lotta att det också allmänt börjar bli dags att ta det lugnare i livet.

– Men jag fyller 61 år nu, så litegrann ska jag börja dämpa ner den här vildhönan från Göteborg.

Husplanerna i Spanien med Mikael Sandström

Kanske kommer hon även att prioritera tid med kärleken Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 65, som tidigare gått ut med att han försöker trappa ned lite med jobb nu på senaste tiden. De har också gått i tankarna att köpa hus i Spanien, något de dock valt att lägga lite på is.

– Lotta är ju mer sugen än jag. Vi ska mest titta. Hon har ju bott i Spanien förut och trivs väldigt bra med det. Hon bodde ju då i ett område med mycket svenskar. Jag tror att både Lasse Holm och Kikki Danielsson och några till hade hus i samma område. Men nu pratar vi ju många år sedan, sa Doktor Mikael då till Hänt.

De verkar trots detta inte gå någon nöd på kärleksparet, de har sen tidigare ett fantastiskt lantställe som de gärna spenderar ledig tid i.

FOTO: TV4/Nyhetsmorgon

Annons