LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engbergs bilder från landstället med doktor Mikael Sandström

22 aug, 2023 
Frida Eklöf
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Det har varit en hektisk vår och sommar för tv-profilerna Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Nu njuter de av lediga dagar tillsammans i det lyxiga semesterboendet på västkusten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Det har varit en minst sagt intensiv sommar för folkkära artisten och programledaren Lotta Engberg, 60. I hela 20 år har Lotta programlett succéprogrammet Lotta på Liseberg och i sommar firade de en storslagen jubileumssäsong.

Men som alltid har allt det roliga också ett slut, och för två veckor sedan var det dags för Lotta att tacka för sig på Lisebergsscenen, åtminstone för den här sommaren.

Lotta Engberg visar upp lyxiga hemmet med Mikael Sandström

Efter en intensiv sommar fullspäckad med jobb har Lotta nu tagit en välförtjänt semester, och vad vi kan se ser den ut att spenderas hemma i Göteborg tillsammans med kärleken Mikael Sandström, 65.

Det var i mars 2021 som turturduvorna slog till på ett gemensamt hem i Mölnlycke i Göteborg. Men även sedan tidigare Mikael ett landställe på västkusten, en plats dit han gärna åker för att få lite lugn och ro.

Mikael har tidigare förklarat för Hänt att det, av fullt förklarliga skäl, inte blivit lika mycket tid för Lotta i huset som det blivit för honom, i och med att hon har haft fullt upp med Lotta på Liseberg.

Annons

Men nu verkar det som att även Lotta hittat ut till västkusten för att få lite lugn och ro. Det är i en video på Instagram som hon nu visar upp delar av det lyxiga semesterboendet.

Lotta Engberg visar upp lyxiga semesterboendet.
Lotta Engberg visar upp utsikten från semesterboendet.

Och hemmet ser minst sagt ut att vara rofyllt, vi kan inte låta bli att bli lite avundsjuka!

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms husjakt i Spanien

Lotta och Mikael har tidigare varit öppna med att de är på jakt efter ett hus i Spanien. När Lotta fyllde 60 tidigare i år befann sig hon och Mikael i Spanien för att fira det stora jubileet.

Annons

När Hänt var i kontakt med Mikael tidigare i år uppdaterade han oss om hur det gått med den stora husjakten, men det verkar som att det är Lotta som är mest sugen på att flytta till Spanien.

– Lotta är ju mer sugen än jag. Vi ska mest titta. Hon har ju bott i Spanien förut och trivs väldigt bra med det. Hon bodde ju då i ett område med mycket svenskar. Jag tror att både Lasse Holm och Kikki Danielsson och några till hade hus i samma område. Men nu pratar vi ju många år sedan.

– Det kommer, men det är för tidigt ännu. Vi har så mycket skoj hemma med barnbarn, kompisar och trevliga arbetskamrater, har Lotta tidigare sagt till Aftonbladet.

Men även om planerna skjuts upp, vill Lotta en dag bli som Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin – det vill säga bosätta sig i ett trevligt hus i Spanien.

– Men en dag ska jag också bli en Christina Schollin. ”Casa Lotta” står alltså fortfarande på önskelistan, men det får bli längre fram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons