ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikaels avslöjande om husköpet i Spanien med Lotta Engberg

21 jan, 2023 
Lotta Engberg och doktor Mikael
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har avslöjat att de är på jakt efter ett hus i Spanien.
I en intervju med Hänt berättar överläkaren om hur det går med husletandet.
– I vår tror jag, säger Mikael till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Turturduvorna Mikael Sandström, 64, och Lotta Engberg, 59, fann varandra härom året och det slog gnistor direkt. Idag lever de tillsammans i sitt gemensamma hem utanför Göteborg och har även en hund ihop – Leonberger Nova.

Lyckan över julhelgen med kärleken Lotta Engberg: ”Riktigt trevligt”

När Hänt når Mikael är han på väg hem till Göteborg från Stockholm. I storstaden har han varit för att planera släppet av debutboken Sånt är livet. Nu väntas en spännande vår med Mikaels nya arbete som författare. Julhelgen däremot blev lugn.

– Det har varit både uppesittare och nyårsbingo så vi har haft det lugnt. Vi satt ensamma på julafton faktiskt, det var riktigt riktigt trevligt. Vi var ute och gick med hunden på golfbanan och ingen var där, det var verkligen på tu man hand, säger Mikael till Hänt.

Doktor Mikaels avslöjande om husköpet i Spanien

Paret har tidigare berättat att de är på jakt efter ett hus i Spanien. Mikael har dessvärre inte varit allt för sugen då han är nöjd med landstället han har i Sverige. Men hur går egentligen husletandet?

Annons

– Nej vi har inte kommit någonstans men det kanske kan bli av också nu i vår. I februari mars. Jag vill inte att det ska krocka med boksläppet exakt men vi kommer nog göra en resa ner åt Spanien i vår tror jag, säger han.

För att fortsätta leta?

– Ja precis.

Vad är det ni söker för hus?

– Nja, Lotta är ju mer sugen än jag. Vi ska mest titta. Hon har ju bott i Spanien förut och trivs väldigt bra med det. Hon bodde ju då i ett område med mycket svenskar. Jag tror att både Lasse Holm och Kikki Danielsson och några till hade hus i samma område. Men nu pratar vi ju många år sedan.

Hade du gillat att ha hela artisteliten bredvid dig?

– Nej jag vet inte, men jag vill nog ha det lite mer isolerat.

FOTO: TT

Annons