ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg och doktor Mikael tar paus – flyttplanerna läggs på is

18 okt, 2023 
Lotta och Mikael
Lotta Engberg och Mikael Sandström har länge varit på jakt efter ett semesterhus i Spanien.
Nu berättar Mikael för Hänt hur det egentligen ligger till med parets husplaner – och varför de pausar sin dröm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Turturduvorna Lotta Engberg, 60, och Mikael Sandström, 65, har sedan de blev tillsammans även hunnit bli sambor. Idag lever de tillsammans i en villa utanför Göteborg med hunden Nova.

På somrarna tillbringar paret mycket tid i Mikaels sommarstuga men paret har även länge varit på jakt efter ett semesterhus utomlands.

– Lotta är ju mer sugen än jag. Vi ska mest titta. Hon har ju bott i Spanien förut och trivs väldigt bra med det. Hon bodde ju då i ett område med mycket svenskar. Jag tror att både Lasse Holm och Kikki Danielsson och några till hade hus i samma område. Men nu pratar vi ju många år sedan, har Mikael tidigare sagt inför att paret skulle besöka Spanien.

Mikael Sandström och Lotta Engberg om husköpet i Spanien – det sker nu

Så hur har det då gått med husletandet? Jo, nu står det klart att Lotta och Mikael dessvärre ändrat sig helt. Till Lottas stora besvikelse verkar planerna helt lagda på is.

Annons

– Det är pausat lite, det kommer andra saker emellan så vi får se hur det blir.

Men även om paret kanske inte köper sig något ställe på spanska solkusten just nu fortsätter de däremot att resa. Redan nu har de nästa resa planerad och även denna ser ut att bli en golfresa i solen.

Lotta Engbergs stora lycka med familjen – har 16 barnbarn

I Mikaels sommarhus på västkusen tillbringar gärna både Mikael och Lottas familjer tid tillsammans. Däremot finns det inte plats för alla att ses samtidigt, både Lotta och Mikael har nämligen en hel skara av barnbarn ihop.

Nyligen gästade Lotta radioprogrammet P4 varpå hon berättade om den stora lyckan över att familjen är så pass stor som den är.

– Vi har också tagit reda på att du har inte mindre än 16 barnbarn, biologiska eller lånade. Hinner du umgås med allihop?, sa programledaren Erik Blix.

Var på Lotta svarade:

– Ja... Inte så mycket som jag skulle vilja faktiskt. Men jag umgås absolut med allihop. Det är en fröjd, jag har precis här på förmiddagen tackat av, eller tackat av, det lät lite, vinkat av en tvååring och en fyraåring.

FOTO: JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Annons