Lotta Engbergs familjelycka – efter flytten med Mikael Sandström

Lotta Engberg

Det var i mitten av förra året som Lotta Engberg och Mikael Sandström bekräftade deras romans.
Nu visar Lotta upp familjelyckan efter stora steget i relationen med Mikael.

Det var under sommaren som programledaren Lotta Engberg och TV4-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström bekräftade att de var ett par. Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret, och både Lotta och Mikael ger ifrån sig ett stort leende så fort den andra personen kommer på tal.

Men förhållandet började inte helt utan utmaningar. Under deras första tid som par bodde de nämligen med flera timmar ifrån varandra, och Mikael har tidigare berättat att det inte var helt optimalt. Men i november låg Mikaels lyxvilla i Hallstahammar plötsligt ute till försäljning och inte långt därefter avslöjade han att anledningen var just att han och Lotta letade efter något gemensamt boende.

LÄS MER: Björn Kjellmans dotter Estrids hemliga succé

Idag har de flyttat ihop och kärlekslyckan går inte att ta miste om. Men doktorn är inte den enda som gör Lotta lycklig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta om kärleken till hundarna

De som har följt Lotta genom åren vet hur mycket hon älskar djur, och hundarna Ellen och Alice är några som hon värnar om lite extra mycket. Ellen och Alice är nämligen två golden retriwers som har funnits vid Lottas sida i många år, och i en intervju med Hemmets journal har hon tidigare berättat om vad de betyder för henne.

– När jag skulle göra ett jobb i Luleå nyligen gick jag och funderade: Säg att jag går fem kilometer 300 dagar om året med hundarna. På tio år har jag och Alice gått 1 500 mil tillsammans. Det blir sex gånger fram och tillbaka till Luleå. Om man går så långt, får man väldiga band, säger hon innan hon fortsätter:

– De följer mig och ger glädje. Om jag är ledsen ser de det. De är mina dagliga bästa kamrater. Är man inte hundmänniska kan man inte begripa detta.

Lotta visar upp familjelyckan

Lotta och tikarna håller med andra ord alltid ihop, och självklart gäller det även i flytten med Mikael. I mitten av februari la hon upp en bild på en av hundarna och skrev:

”Finaste vovven!!”

Och snabbt trillar det in kommentarer från folk som själva har en golden retriever hemma.

”Mmmm golden är bäst! Har en kille på 11 år här”, skriver en.

”Bästa rasen. De är bara för härliga och genomsnälla. Har min tredje golden”, skriver en annan.

Även artisten och vännen Nanne Grönvall kommenterar.

”Ääääälskling! Saknar henne”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Rolf Lassgård skiljer sig efter 38 år med hustrun Birgitta Lassgård

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ord till Jenny Strömstedt efter försvinnandet

Senaste nytt