LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg sadlar om! Klar för helt nytt program

24 maj, 2024 
Linn Seipel
Lotta Engberg har många strängar på sin lyra!
Under fredagskvällen kom det fram att hon ska vara med i ett för henne sprillans nytt program.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”Brand logo
Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”

– Tillåt mig hälsa er välkomna till en legendarisk kväll där vi för en gångs skull inte tävlar om vem som är Bäst i Test. I det här programmet gäller det att göra allt för att inte komma sist och därmed få utmärkelsen Sämst i Test. Eftersom alla deltagarna är tidigare förlorare i det här programmet så kan jag utlova en TUFF match mot botten, sade programledaren David Sundin om programmet, i ett pressmeddelande.

I programmet stod det alltså mellan Marika Carlsson, Nassim Al Fakir, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Marcus Berggren och Johanna Nordström. I slutändan var det Nassim och Johanna som på en delad plats utseddes till att vara sämst i hela Bäst i test.

Johanna Nordström och Nassim Al Fakir kom sist i Sämst i test.
Johanna Nordström och Nassim Al Fakir kom sist i Sämst i test.

Lotta Engberg klar för Bäst i test – då kommer nästa säsong

I slutet av avsnittet gavs också en teaser på vad som komma skall. I höst är programmet nämligen tillbaka på riktigt! Och då är det ingen mindre än vår allas Lotta Engberg som ska prövas genom komplexa utmaningar. Detta tillsammans med Eric Stern, Nour el Refai, Torbjörn Averås Skorup och Marie Agerhäll.

Annons

– Mig veterligen finns det ingen regel som säger att man inte får skratta på hösten. Därför är vi tillbaka redan efter sommaren med en helt ny säsong, 10 otroliga avsnitt av allas vårt Bäst i Test, säger David Sundin i ett sprillans nytt pressmeddelande.

”Redo för sommarens härligaste event? Den 24 maj bjuder jag in er till Gekås Ullared där vi tillsammans firar in sommaren”, skrev hon nyligen på sin Instagram.

Vi misstänker att ni haft en toppendag, Lotta!

FOTO: TT, TV4

Annons