LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Kronér klar för Bingolotto: ”Självklarhet att tacka ja”

14 maj, 2024 
Linn Seipel
lasse kroner bingolotto
Lasse Kronér är tillbaka i Bingolotto – efter 20 års frånvaro!
I en ny intervju med Hänt bekräftar han den stora lyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Lotta Engberg, 61, skulle fått sin första lediga sommar på decennier i år. Detta efter att hon i fjol gick ut med att det älskade allsångsprogrammet Lotta på Liseberg skulle läggas ned.

Bingolotto som hon leder tillsammans med Daniel Norberg varannan söndag är hon normalt sett ledig från under sommaren. Men så blir det inte i år – och vad som skulle bli Lottas första hela lediga sommar kommer åtminstone att få ett avbrott.

På midsommar, 21 juni, kommer det nämligen sändas ett midsommarbingo i TV4, som Lotta och Daniel leder. Men de kommer inte vara ensamma i rutan! Hänt kan nu nämligen avslöja att gästerna för kvällen kommer att vara inga mindre än Lasse Kronér och Elisabeth ”Bettan” Andreassen!

Annons

Lasse Kronér klar för Bingolotto – så blir nya sommarprogrammet

Det är i en intervju med Lasse Kronér som uppgifterna bekräftas.

– När Lotta frågade så var det en självklarhet att tacka ja. Vi är väldigt goda vänner och umgås ju och så. Hon är jätteskön och jag trivs väldigt bra i programmet, säger han till Hänt.

Doobidoo-programledaren berättar också att han ser mycket fram emot sitt uppdrag, även om det initialt ställde det lite för honom i och med datumet.

– Jag har ju en sittning här hemma med en jävla massa folk. Så jag får smita lite. Så jag kommer inte vara med och repa så länge har jag sagt till dem, utan jag kommer rätt tajt inpå och så kör vi och så åker jag hem sen och fortsätter festen.

Lasse Kronér var mellan 1994-2005 programledaren för Bingolotto, och har sedan han lämnade har han synts sällan i programmet. Men det betyder inte att att han inte fått frågan.

– De har ringt en massa gånger och frågat om jag vill vara med som artist men jag har liksom aldrig varit det.

Annons

Därför har Lasse Kronér tackat nej till Bingolotto så många gånger förr

Varför inte det?

– Jag är så mycket i tv ändå, folk behöver inte ha en varje vecka. I och med att man har egna program och sådant där. Det är smartare att göra det man vill, än att göra det man måste liksom.

Men nu kände Lasse att det kanske var dags. Det passade sig också väl då han påbörjar sitt eget allsångsprogram Lasse på slottet på Tjolöholms slott den första juli. Så detta blir som lite uppvärmning innan.

– Då pratade jag och Lotta om det och hon sa ”kom med då, så kör vi en liten allsångssession”. Jag tror att idén är nog att hon ska sätta mig ner och att jag inte får reda på någonting innan och så får man bara se. Så har jag gjort med alla människor i Doobidoo i alla år så det är väl min tur att få skiten nu, säger Lasse och skrattar till, innan han fortsätter:

– Nej, men väldigt många av mina väldigt goda vänner jobbar ju kvar där liksom och jag har ju alltid haft en väldigt bra relation med dem även efter jag lämnade och gick vidare till annat. Så det är kul.

FOTO: SVT/TT/Bo Håkansson

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad
Annons