LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg klar för jobbet på Ullared – nu bekräftar hon

21 maj, 2024 
Loke Westberg
Denna sommar blir den första utan allsångs-programmet Lotta på Liseberg.
Nu avslöjar Lotta Engberg vad hon istället kommer att ägna sommaren åt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Det blev hela 20 år av det klassiska Allsångs-programmet Lotta på Liseberg, innan det förra året bestämdes att den sista säsongen var gjord.

– Vi har haft 20 härliga år som fyllt våra somrar med underhållning, allsång och fantastiskt mycket glädje tillsammans, sa Lotta Engberg, 61, i ett pressmeddelande i samband med avhoppet.

Hon har varit huvudperson och lett programmet genom alla år, men i sommar kommer måndagskvällarna på TV4 fyllas med något annat.

Hon ska leda Midsommarbingo i TV4

Sedan 2021 har Bingolotto varje midsommar arrangerat det som kallas för Midsommarbingo. Sommarens motsvarighet till Nyårsbingon som hålls på nyårsafton varje år.

Konceptet har blivit en succé där det under tre fullspäckade timmar bjuds på underhållning, bingospel och uppträdanden.

Programmet leds, som alltid, av Daniel Norberg, 34, som blivit synonym med Bingolotto, samt Lotta Engberg. Dessutom gör Lasse Kronér, 61, sin återkomst i Bingolotto-studion efter 20 års frånvaro, något han tidigare berättat om för Hänt.

Annons

– När Lotta frågade så var det en självklarhet att tacka ja. Vi är väldigt goda vänner och umgås ju och så. Hon är jätteskön och jag trivs väldigt bra i programmet, sa Lasse Kronér till Hänt.

Lotta Engberg är klar för Ullared – bekräftar

Utöver Midsommarbingon står det nu även klart att Lotta Engberg gör ytterligare ett framträdande sommaren 2024 – på Ullared!

”Redo för sommarens härligaste event? Den 24 maj bjuder jag in er till Gekås Ullared där vi tillsammans firar in sommaren”, avslöjar hon i ett inlägg på Instagram.

På eventet kommer den folkkära artisten och programledaren att visa upp olika tvålar som hon har varit med och tagit fram.

I kommentarsfältet under bilder överröses Lotta Engberg med peppande kommentarer inför dagen.

FOTO: TT / KARIN TÖRNBLOM

Annons