Loreens avklädda bilder får följarna att häpna: “Wow!”

Loreens avklädda bilder får följarna att häpna:
Artisten Loreen har alltid varit privat men på nytagna bilder visar hon sin vältränade kropp och hyllas av sina följare.
Annons

Artisten Loreen, 34, har haft många stilar genom åren. Länge var hennes hårsvall omdebatterad och många raljerade om det var en peruk hon bar.

Men för några månader sedan kom hon till ett event i en hårdsnaggad frisyr som visade hennes vackra dag. Och nyligen lade hon upp flera bilder på Instagram, som nu hyllas av följarna.

Annons

Bilderna visar en vältränad kropp i badkläder och Loreen kommer med flera uppmaningar till sina följare.

“Äg din sexualitet, kvinna och följ solen”, lyder en.

Och hennes följare är inte sena att hylla artisten med lovord som “Fantastiskt”, “wow!”, “sexig, “otrolig”.  

Annons

A post shared by LOREEN (@loreenofficial) on

2011 tävlade Loreen för första gången i Melodifestivalen med låten “My heart is refusing me” som tog sig till andra chansen, men inte längre. Bättre lycka hade hon året därpå när hon ställde upp med låten”Euforia”. Bidraget vann och fick därmed representera Sverige i Eurovison song contest i Azerbadjan samma år där den gjorde succé. En låt hade aldrig fått så många 12-poängare förr som “Euforia” och Loreen gick därifrån med vinnarpokalen. Sedan dess har hon rönt stora framgångar utomlands.

Men egentligen slog Loreen igenom i etern långt tidigare. 2004 deltog hon i “Idol” efter att hennes syster hade anmält henne till musikprogrammet utan hennes vetskap. Men deltagandet gav frukt och hon slutade på en aktningsvärd fjärdeplats.

Eurovison-vinsten gav Loreen blodad tand och efter några års frånvaro från Mellon stod hon återigen på Melodifestivalens scen 2017 med låten “Statements”, som tog sig till andra chansen men inte längre. Loreen hyllades däremot för sitt framträdande som var konstnärligt snyggt och den tidigare manusförfattaren för Melodifestivalen, Edward af Silén, sa att det var “det är det bästa jag någonsin sett i Melodifestivalen”.

Foto: IBL, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…