LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Fansen häpnar efter Carolina Gynnings nakenbild: "Gud så vacker"

02 feb, 2018 
Malin Ljung
Carolina Gynning visar upp sig helt naken, vilket har fått följarna att tappa hakan. Nu hyllas tv-profilen på Instagram.
Annons

Carolina Gynning, 39, befinner sig just nu i Thailand. På agendan står långsemester med sambon Alexander och de två döttrarna.

Under fredagsförmiddagen bröt hon av semesterbildsflödet på sin Instagram med en bild som fick många att haja till – den blonda tv-profilen sitter nämligen helt naken i ett badkar som fylls med vatten.

Självklart har Gynning ett syfte med publiceringen, för till bilden uppmanar hon alla till att älska och hylla sina kroppar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag tror att oavsett vilken storlek eller kropp du har så är det viktigt att uppskatta den! Den kvinnliga styrkan är något som är vackert. Jag önskar alla kvinnor är stolta över sina kroppar och inte är elaka mot andra som är stolta över sina”, skriver Carolina Gynning till bilden.

På kort tid har kommentarsfältet fyllts med hyllningar och följarna håller verkligen med tvåbarnsmamman.

“Carolina, du är en sann förebild.. vi kvinnor borde vara stolta över vad vi fått inte kritisera varandra om hur vi ser ut,..trams! vi är alla vackra oavsett vilken form vår kropp må ha”, skriver en person.

“Bra sagt. Vi behöver fler kända och starka kvinnor som dig”, skriver en annan.

“Så vacker. Gud så vacker du är. Jag blir så glad när jag ser kvinnor eller män som strålar kärlek till sig själv”, hyllar en tredje.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons