LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagarna i Masked singer 2024 avslöjade – TV4 agerar efter läckta listan

13 mar, 2024 
Masked singer 2024 har inte ens haft premiär än – men i vanlig ordning är en påstådd lista över deltagarna redan ute.
Nu svarar TV4 på kritiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

Fredagen den 22 mars är det äntligen dags för premiären av Masked singer 2024. Programmet är en stor succé och redan efter första säsongen stod det klart att tittarna vill se mer.

Snart är det dags för programmets fjärde säsong och gissningsleken är redan igång när det gäller vilka kändisar som döljer sig under maskerna.

Men varje år har dock gissningsleken förstörts eftersom listan med namnen har läckt ut på Flashback. Och nu verkar det som att historien upprepar sig igen.

TV4:s svar efter läckta listan: ”Invänta premiären”

En snabb googling är det enda som behöver göras för att få upp namnen över vilka som medverkar under maskerna i Masked singer 2024. Listan påstås ha läckt på Flashback.

Men när Hänt når TV4 förklarar de att detta är inget som är fastställt och den som vill veta med säkerhet vilka som döljer sig under maskerna får helt enkelt vänta till premiären.

Annons

– Gissningsleken i Masked Singer är nu igång och det kommer alltid förekomma påståenden om listor och avslöjanden, och jag säger det igen, den som vill veta vilka som gömmer sig bakom maskerna behöver invänta premiären och nya säsongen som startar 22 mars, säger Anika Beclijevski till Hänt, exekutiv producent för Masked singer.

Så försöker TV4 förhindra att listan läcker ut

Dock finns det anledning att vara skeptisk eftersom TV4 alltid hänvisat till att man ska se programmen för att få veta de rätta svaren. Men problemet är bara att listorna som läckt ut år efter år alltid har stämt.

Nu svarar TV4 på hur man ser på att försöka stoppa att listan läcks ut hela tiden.

– Vi har jobbat intensivt tillsammans med produktionsbolaget och gjort förändringar i produktionen som vi tror kommer förbättra och säkra upp kommande säsong. Det viktiga för oss är att ge tittarna den bästa underhållningen och säkerställa så att inte några läckor ska förstöra upplevelsen och spoila för våra tittare, säger Anika Beclijevski till Hänt.

Vem det egentligen är som läcker ut listan varje år är en gåta. Men med största sannolikhet är det nog inte någon i publiken.

– De skriver då på ett kontrakt, ett sekretessavtal som säger att de måste böta en miljon om de skvallrar, avslöjade jurymedlemmen Nour el Refai i sin podd.

FOTO: Magnus Ragnvid, Karin Törnblom/TT

Annons