LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nour avslöjar bluffen i Masked singer – så luras tittarna

07 apr, 2023 
MASKED SINGER 2023
Det har blivit dags för den tredje säsongen av Masked singer Sverige och i vanlig ordning är det total gissningslek som råder bland svenska folket.
Men nu avslöjas en bluff som tittarna inte har en aning om.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus kärleksbesked – de söker de i sina partners: ”Går inte så bra”Brand logo
Marcus och Martinus kärleksbesked – de söker de i sina partners: ”Går inte så bra”

Masked singer 2023 är äntligen igång och hittills har vi fått se en tapper deltagare träda fram och ta av sig masken och därmed avslöja sin identitet.

I vanlig ordning är det programledaren David Hellenius, 48, som håller i taktpinnen och i juryn sitter Felix Herngren, 56, Nour El Refai, 35, Måns Zelmerlöw, 36, och Pernilla Wahlgren, 55.

I det första avsnittet blev det Skrothögen, eller rättare sagt Joakim Lundell, 37, som tvingades lämna. Felix Herngren gissade rätt och ingen var mer förvånad än Joakim.

– Det brukar ju han väldigt sällan göra, sa Joakim till Hänt.

Bluffen i Masked singer – avslöjandet om publiken

Något som kännetecknar Masked singer är att det är mycket hemlighetsmakeri och mycket som tittarna aldrig får se. Nu kan Nour avslöja ett och annat om hur tittarna luras.

Annons

Det är i hennes podd Nours poddelipodd och Henrik som hon kommer med avslöjandet.

– Sedan är det ju ett publikt program så då är det liksom att vi spelar in med fullsatt publik. Men vid själva "av-maskandet", när man tar av masken, då är det typ 12 personer som får vara kvar, så det är ju typ inga, säger hon och fortsätter:

– De skriver då på ett kontrakt, ett sekretessavtal som säger att de måste böta en miljon om de skvallrar.

Med andra ord är det alltså bara ett fåtal personer som är kvar i studion när momentet "AV MED MASKEN" går av stapeln. Men detta får ju tittarna aldrig se.

Nour El Refais kritik mot läckta deltagarna

Varje år har en lista över vilka deltagare som är med läckts ut på Flashback. Nu riktar Nour skarp kritik mot den som skvallrar men hon tror inte att det är någon av de tolv i publiken, eftersom publiken byts ut varje gång.

Annons

– Sedan har de aldrig samma publik heller, så det spelar ingen roll om du vet en, du kan ju ändå inte veta hela listan. Men det är ju läskigt att tänka om det är någon i produktionen, jag har ingen aning om hur det läcker. Det är på riktigt jättetråkigt och de flesta som kollar på programmet vill ju inte läsa den listan ändå, säger Nour i podden och konstaterar:

– Det är en lek vi leker som är rolig och det är bara tråkigt att folk förstör den. Det är ju meningen att man ska ha kul.

Janne Andersson fick lämna Masked singer

Den som fick lämna fredagens program var Mullvaden. Under masken var det ingen mindre än Janne Andersson, förbundskapten för svenska herrlandslaget i fotboll.

FOTO: TV4

Annons