ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist syns med exet Jimmy Källqvist på semester

07 apr, 2023 
Carola
Sångerskan Carola Häggkvist befinner sig på en lyxig semester.
Med sig har hon ex-pojkvännen Jimmy Källqvist.
Se bilderna från resan här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist har alltid mycket att stå i. Med en egen turné och medverkande i en mellanakt i Melodifestivalen har hon ständigt många bollar i luften. Nyligen flyttade hon och dottern Zoey dessutom till en lägenhet i stan – för att komma närmare Zoeys skola.

Men nu har Carola lämnat Stokholm med bland andra exet Jimmy Källqvist för en lyxig semester.

Carola Häggkvists bilder från lyxiga semesterparadiset

Expressen skriver att artisten checkat in på ett all-inclusive hotell på Maldiverna. Hotellet ligger på en egen ö som också är ett Unesco-skyddat biosfärssreservat, det är femstjärnigt och består av olika lyxvillor.

Annons

Enligt tidningen kostar en natt från 15 000 kronor upp till 259 721 kronor.

”Måste ju testa om mina scenkläder funkar lika bra i sommarvärme.. a’ 30 grader (även på natten.)”, skriver Carola intill bildspelet där även dottern Zoe skymtas.

”Jimmy förgyllde konserten med sitt gitarrspel”, fortsätter hon.

Carola och Jimmy var ett par i tre år och har en god relation till varandra.

Artisten Carola Häggkvist med Jimmy Källqvist.

Carola om att hitta kärleken igen: ”Kul med killar som tar första steget”

Carola har sedan uppbrottet från Jimmy inte offentligt gått ut med någon ny kärlek. I en intervju från Expressen söndagsbilaga berättade hon nyligen om kraven och att hon i sig inte är så krass eller kräsen.

Annons

– Jag tycker det är kul med killar som tar första steget. Men bara för att de närmar sig mig är jag inte mindre krass eller kräsen. Jag har en inre kompass som pejlar av var de är i livet. De får kanske en chans till att ses. Är det inte intressant efter första gången så säger jag det direkt och vill inte träffas igen. Jag är ingen lättfotad tjej, det är väldigt svårt att få omkull mig. Däremot kan jag tycka att det är härligt att känna mig uppvaktad, säger Carola.

Hänt har sökt Carola Häggkvist.

FOTO: TT

Annons