ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvist om kärleken – berättar om kraven: ”Jag behöver..”

06 jan, 2023 
Carola
Hur står det till i schlagerdrottningen Carola Häggkvists kärleksliv egentligen?
Nu berättar hon om tankarna.
– Det är väldigt svårt..., säger artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hör Carola och Bobbys sommarhälsningBrand logo
Hör Carola och Bobbys sommarhälsning

Carola Häggkvist är ständigt aktuell och hyllades nyligen stort för sina julshower tillsammans med artisen Måns Zelmerlöw.

Efter en hektiskt tid inför jul syns hon nu njuta i sitt semesterparadis i Sydafrika som hon äger tillsammans med exet Jimmy Källqvist.

Men hur står det till på kärleksfronten för schlagerstjärnans del egentligen?

Carola om kärleken: ”Jag behöver en partner att luta mig emot”

Carola har sedan uppbrottet från Jimmy inte offentligt gått ut med någon ny kärlek. I en intervju från Expressen söndagsbilaga berättar hon om kraven och att hon i sig inte är så krass eller kräsen.

Annons

– Jag tycker det är kul med killar som tar första steget. Men bara för att de närmar sig mig är jag inte mindre krass eller kräsen. Jag har en inre kompass som pejlar av var de är i livet. De får kanske en chans till att ses. Är det inte intressant efter första gången så säger jag det direkt och vill inte träffas igen. Jag är ingen lättfotad tjej, det är väldigt svårt att få omkull mig. Däremot kan jag tycka att det är härligt att känna mig uppvaktad, säger Carola.

Samtidigt konstaterar artisten att hon inte vill agera någon ”projektledare för familjen.”

– Trygg och nyfiken på livet och även livet efter detta. Det måste vara lite nivå på grejerna. Jag behöver en partner att luta mig emot ibland. Som kommer med initiativ på kul resmål och roliga helgaktiviteter med barnen. Jag vill inte enbart vara projektledare för min familj – där har vi det! Som i Gunilla Bergstens bok ”Familjens projektledare säger upp sig”, om att kvinnor ska sluta curla sina män.

Carola med exet Jimmy.

Carolas semester i Sydafrika – delar hus med exet

Just nu befinner sig Carola på lite lyxig semester i Sydafrika i sitt hus som hon äger tillsammans med exet Jimmy. Drömmen om ett hus i just Sydafrika har funnits länge och för ett par år sedan slog de till.

På Instagram har hon nu delat med sig av ett par bilder från tillvaron.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994 och nu har det blivit verklighet, har Carola Häggkvist tidigare berättat för Vi i Villa.

Hänt har sökt Carola Häggkvist.

FOTO: TV4

Annons