LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists starka ord om Måns Zelmerlöw: ”Min underbara”

26 nov, 2022 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har fullt upp med sin julturné.
Men sångaren är inte själv på turnén, showen gör hon nämligen med Måns Zelmerlöw.
Nu delar hon med sig av en hyllning till artisten.
Annons
Hör Carola och Bobbys sommarhälsningBrand logo
Hör Carola och Bobbys sommarhälsning

Carola Häggkvists, 56, karriär går som på räls. Nyligen hade artistens julshow A grand x-mas premiär som hon gör tillsammans med artisten Måns Zelmerlöw, 36. Duon bjuder sina gäster in till julen och uppträder bland annat med deras nysläppta singel Let’s Sing (It’s Christmas Time).

Nu delar Carola med sig av några kärleksfulla ord till sin kollega.

Carola Häggkvists och Måns Zelmerlöws julshow A grand x-mas

Nyligen var duon med i Nyhetsmorgon för att prata om sin julturné. Under sändningen avslöjade Måns att det faktiskt var han som kontaktade Carola för en julshow. Artisten berättade även att deras samarbete funkar hur bra som helst.

– Det har gått otroligt smärtfritt måste jag säga. Från workshopen som vi hade innan sommaren tills nu så har det varit fruktansvärt roligt, sa Måns Zelmerlöw och berättade flera detaljer om showen:

– Vi kommer hitta julvärmen, den kommer vi ha. Vi kommer ha den här American songbook-julen. Alltså vi har ju ett fantastisk trettonmanna-band med oss. Det kommer bli väldigt kul!

Annons

Carola Häggkvists hyllning till Måns Zelmerlöw


Nyligen var det premiär för artisterna och lyckan var total! Inför julshowen har vi fått följa duons förberedelser. Både Carola och Måns har varit flitiga på att uppdatera sina sociala medier om turnén.

På Carolas Instagram har vi fått tagit del av flera bilder på Måns, och hur kul dem verkar ha det tillsammans. Det har nog inte undgått någon att de är ett bra team!

På premiären delade Carola med sig av några kärleksfulla ord till sin artistkollega, och där höll hon inte tillbaka.

”Tack min underbara partner för en fantastisk premiär”

Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw
Screenshot Carola Häggkvists Instagram.


FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons