LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöw om kampen med familjen – orden om julen i Nyhetsmorgon

19 nov, 2022 
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw gästade Nyhetsmorgon för att berätta om julturnén med Carola Häggkvist.
Men då kom artistens familj på tal.
– Det är en ständig kamp, säger Måns.
Annons
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Artisterna Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist är aktuella med en julturné tillsammans. De bjuder in till julen med bland annat nyskrivna Let’s Sing (It’s Christmas Time).

När duon nu gästar Nyhetsmorgon för både sång och en pratstund delar de med sig av tankarna kring jul och livet i allmänhet. Och det visar sig att Måns och familjen har lite olika åsikter om vilken dag julen ska firas på egentligen.

Måns om julen hemma i England med familjen: ”Ständig kamp”

TV4-tittarna får ta del av bilder på Carola och Måns familjer. Och det är då programledare Jenny Alversjö kommer in på att Måns är julproffs och att hans familj firar jul två dagar i rad.

Annons

Detta på grund av att han bor i England och julafton där infaller den 25 december.

– Det är en ständig kamp där hemma om vilken jul vi ska fira, säger Måns skämtsamt och fortsätter:

– Vi firar något slags ihopkok av båda.

– Hos familjen är det nog fortfarande juldagen då, jag har liksom inte riktigt lyckats fånga in vad den svenska julen är.

Måns och Carola i Nyhetsmorgon
Måns och Carola i Nyhetsmorgon

Carola och Måns om julturnén: ”Fruktansvärt roligt”

Vidare i intervjun berättar artistduon mer om turnén. Det var nämligen Måns som kontaktade Carola för ett samarbete och arbetet ihop har hittills gått som på räls!

– Det har gått otroligt smärtfritt måste jag säga. Från workshopen som vi hade innan sommaren tills nu så har det varit fruktansvärt roligt, säger Måns Zelmerlöw och fortsätter:

Annons

– Vi kommer hitta julvärmen, den kommer vi ha. Vi kommer ha den här American songbook-julen. Alltså vi har ju ett fantastisk trettonmanna-band med oss. Det kommer bli väldigt kul!

Carola kommer sedan in på att de inte ska vara i ladan som hon så många gånger förr har uppträtt i. Hon vill ut och möta publiken.

– Det känns så naturligt med Måns. Och det är skönt att vara två måste jag säga. Det har gått jättebra i ladan, folk har kommit från hela Skandinavien och Europa också. Men jag tyckte det skulle bli väldigt dyrt med de här elpriserna, säger Carola skrattandes.

– Jag står ju för allting själv där och sedan så var det väl pandemin och allt var det var. Lite det du var inne på.. Nu har jag varit på ett ställe väldigt länge och jag älskar det men nu vill jag möta publiken ute också.

FOTO: TV4

Annons